I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Sunday, May 10, 2009

Windmill Island - Sneak Preview


Semua sneak preview dulu kekeke.. tak sempat nak upload byk2 lagiks.. semalam adalah hari yg sangat sejuk & sangat banyak bergambar & posing

5 comments:

gee ryder said...

akak smpai gak ke windmill island...saya ni takat restoran windmill jerrrr...

Ina said...

Dear Intan,

Ni gi US ke gi Netherlands? Hehehe, apa2 pun, enjoy yourself and Happy Mother's Day!

Amna Faqiha said...

bestnyaa..akakkk

LMj said...

ed... aku curik satu gambo yea....

: thalhazlin : said...

wah. besnya!! kagum. kagum. hehe

Google