I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, May 21, 2009

9 Hari lagiks...

Hari ni pakai khakis gi opis keh keh.. oh esok pakai jean & t-shirt amway 50 taun..

Layan lah gambo2 syok sendiri neh wakakaka
Hari ni ada amway open day.. dia open pada semua org awam..boleh tour masuk kat dlm kutip goodies kat setiap department....employee store pun org awam boleh masuk & beli brg2 dengan staff price.. katanya malam ni ada fireworks..malas la saya nak tunggu pasal saya cam tak berani nak drive balik malam2 sengsorang..

Esok lak kami semua pakai t-shirt & beratur ramai2 depan HQ kul 11 pagi..

Dan ini pula adalah dinner saya hari ini
Ikan bilis & sayur goreng telur..

5 comments:

nestumrasberi said...

tiap kali tengok sambal bilis tu
mesti terliur

nestumrasberi said...

yehaa yariba andre andre
9 days to go sabaq sabaq
akak doakan proses saringan di airport nanti ed lulus ngan cemerlang
mrs bos baru balik macau, masa saringan tu tiba2 skrin show red kaler sebab dia demam...patotnya dia kena gi klinik sebelah. dia cabot lari teros kuar dan offkan hp dia hingga ke hari ni.

edrina said...

ish teruknya mrs bos tu.. cam tak bertanggungjawab gitu.. ed lebih rela kena kuarantin dr takut merebak kat org lain esp anak2 kan?

deOughtred said...

I'm back...

edrina said...

deo - welcome back! ekeke

Google