I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, May 07, 2009

Akhirnya...

Tercapai jugak hasrat saya nak ada beg coach yg maha mahal kat mesia tu kan.. harga asal beg saya yg coklat tu usd380, after discount saya dapat usd139.. ok la.. kalau kat KL harga ribu riban.. usd139 after convert to rm dlm rm500... murah amat lah kan.. yesza.. zaasss layan...

yg coklat ni saya punya..

yg hitam ni mak mentua saya punya...besar sikit & mahal sikit dr saya punya

semua sekali saya beli 3..yg pink tu pun saya punya jugok lalalalala...Dan paling saya suka, saya berjaya rembat boot comei & lembut ni utk danisha.. saya jumpa tinggal satu jerk kat clearance sale..harga usd2.50 yeszaaa...suka2.. tantek kan?

nota kaki:
Rasanya saya tak dapek nak beli utk org lain yg kirim beg coach tu sebab saya tak cukup duit.. saya bawak sini usd1200 sajork..itu la utk shopping, utk makan & utk duit minyak keter selama sebulan lebih...

adeh..counting days... lama nyer lagiks nak balik uwaaaaaaaa

13 comments:

PuteriSatu said...

mak aih..meleleh jekla air liur akak ko ni edd tengok enbeg ko nih...

ed...akak tunggu untuk tee n baju-baju budak2 seterusnya nih...

kerak said...

hi akak, im your silent reader, but selepas entry akak gi shopping2, saya x silent lg dah. agak teruja tgk. haha..

saya pun nk pegi us, soon.. gonna be around ny-washington.

banyak dh outlet yg akak ckp tu saya take note. drpd pengalaman us trip akak yg dulu2 lg. thx 4 d info. kalo berkesempatan, sy pun nk terjah ke situ.. hehe..

kalo ada lg outlet yg best2, share d info eh kak.. :-)

HAND!

edrina said...

PuteriSatu - akak, tungguuuuuuu

Kerak - kalau kat ny-washington dah dekat ngan tanger outlet kat lancaster.. dulu masa akak gi phila akak gi tanger outlet kat Lancaster..dlm 2 jam perjalanan dr phila. try la google tanger outlet yg terdekat ngan ny/washington

ratna said...

bestnya dpt yg ori. tu ler.. ada org kata kalau nak beli yg ori dan murah pegi jer kat oversea terus.

masviona said...

huhuhu....bestnye if saya ler dpt peluang camni....harus rembat n rembat gak nih...huhuhu..smpai pengsan...wakakaka...itu sudah hover lah tuh

Anonymous said...

Ed, cantek sunguh handbag ko. Sesuai dengan ko Ed. Caya la Ed. Tapi kite masih tak mampu untuk pakai handbag2 camtu. Purse yang murah2 xde ke?

Amna Faqiha said...

BESHHNYO AKAK EH..JEALOUS2 NIH..TP XBAIK KAN JEALOUS2 HIKHIK.. UDAH REJKI KAD ED..SY TUMPANG GOMBIRA JK AKAK N FAMILY GUMBIRA ;-)

nestumrasberi said...

tanteknye hbag itu
tak pe ed, lain kali ed pegi lagi boleh la kirim
sempat la kot nak nyimpan duit dulu...hiks

~ thalhazlin ~ said...

wah kak edrina. bestnya duduk us. banyak nye shopping, harga jauh lagi murah dari malaysia. take care kak & good luck ;p

ina said...

amboiiiii eddd....
shupping! shupping!
sambil nyelam sambil minum air ni...

take care ya!

isya said...

uish... soping sakan la akak ni.. ;p

gee ryder said...

aduh...jeles gile aku ni hehe...
apsal akak asik dpt brg murah yg best haaa??
bilala hubby saya nk gi us pulak ni...
waaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! nk jugak!!!!!!!
papepun enjoy shopping kak!

Kopi Suam said...

ed,
masa trip aku tak de pun outlet coach sedihnya....so tak dapat le nak beli yang murah2 mcm ko dpt tu...

tapi patern beg coklat ngan hitam tu memang famous wei...member aku beli yng hitam tu convert duit kita dalam 600 lebih...

lucky you...

borong jgn tak borong

Google