I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Sunday, May 03, 2009

Staybridge Suite

Kat sini la saya stay selama kat Ada,michigan neh.. sila abaikan brg2 yg bersepah2 tu yak.. saya baru sampai masa tu dan terus snappo..so tak sempat nak kemas2 lagiks.. hiks.. best bilik dia besar.. siap ada ruang tgk tv kat depan.. ada small kicthen lengkap dgn alat2 masak & bilik titun..dlm bilik titun tu pun ada tv satu lagiks..

ni gambo ruang tamu & meja studi.. tv kat dlm kabinet kayu tu..Ni lak gambo bilik titun dr ruang tamu..Gambo dapur & pintu masuk dr ruang tamuNi lak bilik titun dengan katil yg empuk...soo comfy..siap ada bantal panjang utk peluk
Bilik air.. kiri tu pintu lemari.. kanan lak sinki

ni sinki..ni lak gambo almari sebelah pintu bilik air.
nota kaki:
saya sgt busy sebab saya dtg sini utk install production & training..sekali sekala biler free sajork saya update..ini pun hari ni baru sempat update. Weekend pun kena kejer huhu

7 comments:

DYLA said...

cantiknya bilik.

rupenya akak dah sampai sana..

Ina said...

Intan,

Bilik besar, boleh guling2 kat dalam tu...hehehe

Take care, be careful when going out... Tawakkal aje la, insyaallah takde apa2...

nestumrasberi said...

bestnye!
jaga diri bebaik ye ed
tik tok tik tok kejap je sebulan tu

Amna Faqiha said...

da slamat smpai..hati2 ngan virus H151..insyaAllah selamat

saudah said...

xtra careful kak ed..

gee ryder said...

akak duk sorg je ke suite tu?
best giler..

Jess said...

Wah, seronoknya

Google