I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, May 06, 2009

Lagi baju utk dilelong

005 -Garanimals New Born (RM10) - Booked by Awe

006 - Garanimals New Born (RM10) = Booked by Deli

007 - Garanimals New Born (RM10) - Booked by Awe

008 - Garanimals New Born (RM10) - Booked by Deli

009 - Garanimals New Born (RM10) - Booked by Awe

010 - Disney Cinderela Short Set (RM32). Size 24 mos - 100% cotton

011 - Disney Princess T-shirt Size 24mos (RM25)

012 - Faded Glory Cami. Red. Size 3T (RM20) - Booked by K.Aya

013 - Faded Glory Cami. Blue. Size 3T (RM20) - Booked by K.Aya

014 - Demi Lovato 100% Organic Cotton. Size 3T (RM7) - Booked by K.Puterisatu

nota kaki:
Beli lebih 2, Free delivery ..yeehaaa..

13 comments:

PuteriSatu said...

014 - Demi Lovato 100% Organic Cotton. Size 3T (RM7)- 2 helai... confirm tau...(kalau ada kuning ngan pink lagi bagus... klu tak de apa kaler pun boleh..janji sepadan ngan Aqilah)

PuteriSatu said...

ed...tshirt oshkosh untuk girl yang lawa2 tak de ke...??? (Adoiyaii aku lak yang giler ni....) huhuhu...

nestumrasberi said...

geram betol tengok baju tecit2 ni
baju bdk umor 6/7 thn tak de ke ed

ratna said...

kakkk.. nak book 005. confirm. walaupun new born..tp saya pasti anak saya mesti muat. cehh penyedap hati jer tu.. baju utk baya2 izzah 5-6 thn ada tak? kang.. histeria lak minah tu tak der beli utk dia.

edrina said...

Kak Puteri - ok, ed book kan tapi ada selai jerk.

kak nestumrasberi - baju budak 6/7 taun ada tapi tunggu ed balik mesia..ed kasik najihah pilih dulu mana yg dia berkenan.

ratna - kecit la ratna..mmg akak confirm tak muat dah silaila tu.

Anonymous said...

Ed, Deli nak book baju
006 - Garanimals New Born (RM10)
008 - Garanimals New Born (RM10)

K. Aya nak book baju
012 - Faded Glory Cami. Red. Size 3T (RM20)

013 - Faded Glory Cami. Blue. Size 3T (RM20)

Confirm tau. Delivery sama ngan
Kak Aya. Jgn bagi orang lain tau. Kalau ada lagi yang nak lelong, esp handbag/purse ko bagitau tau. K, tq.

Awa Khuzailah said...
This comment has been removed by the author.
Awa Khuzailah said...

akak saya nk booking 007,009.. Saya sgt suke la baby romper ni.Kalau ade saya nk baby jumper plak kalau ade.huhuhu

Ceera said...

kalau ada anak, saya pun beli nie, hehehe..

ibu 2AZ said...

alamak melepas lak romper tuh seme..kalo ader sape tak cfm nnt bgtau i kay..cam b'kenan gak..

DeLinn said...

cantik la baju2 ko nak lelong ni.

PuteriSatu said...

la...selai je ke ed....okla..selai pun selai...beli lagi tau...akak nak borong...huhuhu...

Awa Khuzailah said...

Kak ed, kalau kak ratna xjadi beli romper 005 tu awe nk yee..Kalau xjadi. Sbnrnya minat yg romper tu, tapi terlepas so terpaksa pilih yg lain.huhuhu...

Google