I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, May 05, 2009

Baju2 utk dijual


Entry terakhir sebelum saya privatekan blog neh.. Nanti saya amik gambar2 baju budak2 utk dijual.. saya terlebih banyak beli baju anak2..so rasanya cam byk sangat.. jadiks saya decide saya nak juallah.. nantikan yak..
Gambar2 ni tempat saya shopping - tanger outlet..2 jam perjalanan dr hotel saya.. macam2 ada huhu sgt best..juling2 mata gue..gambar tak cantik sgt sebab snappo dr dlm keter...nak balik baru teringat tak dak amik gambo..sibuk shopping punya pasal wakakaa... tanger outlet ni tutup kul 6 petang.. 15 minit lagiks nak tutup saya sempat try and beli selai jeans utk saya dgn harga usd6 sajork..yesza..ase rehe ha rehe...lalalalala...sukak2..
nota kaki:
sat lagiks saya ada bbq kat bawah hotel ni.. daa... plan hujung minggu ni pulak
sabtu - gi tulips festival
ahad - shopping lagiks la..kat factory outlet lain pulok..yeszaa....

9 comments:

DYLA said...

wah best ni kak

Alyda Ali said...

wahh ni bj dr US ke kak...ada saiz danish tak hehehehe...

Awa Khuzailah said...

bestnye..huhu.
Ada baju tuk new born x?
Wahaha..blom klua baby dlm perut da tanye da ni

Ceera said...

kenapa tetiba nak private

tapi kalau private, invite la saya ye..

zanira_noh@yahoo.com

masviona said...

wah best nye...nak jual baju baby ek..bagus3x

invite saya juge...masviona@yahoo.com

MUNIRA said...

upload cepat..tak saba den nih ;)
akak jgn lupe invite saya gak
munira013@gmail.com

Kopi Suam said...

ed ok jugak kalau hang buat business...aku adalah salah sorang potential buyer..

beli banyak2 sket baju bebudak tu....tau2 ajelah harga kat factory outlet tu rasa mcm nak borong semua sekali...

hang borang untuk aku herseys almond 1kg bleh? murah aje dalam 7 dollar...aci...beli kat walmart pun ada...iskhh sabo aje la...sumer nak kirim

rasa cam dan2 ni nak terbang menumpang hang heheh heeh

Yusmi said...

Ed, nnt ambil gambar tulips banyak2.. Aku sukakkkk tulips...

Anonymous said...

akak invite la saya ehh..saya silent reader akak..norhaza@gmail.com

Google