I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Monday, May 18, 2009

Birtday Celebration buat Haris & Danisha

Weekend lepas famili saya kat mesia celebrate bday haris & danisha kat noodle station..sambut ngan famili sajork..sob sob sedih saya tak dak..oh..ku merinduimuuu... lama2 boleh meroyan saya kat sini.. kalau tak kental hati neh mau gilo huhu...
K lah malas citer banyak...meh layan gambar2 yg adik ipar saya ina hantar ni pada saya..
Bday Boy with Ayah Ngah
Syoknya kumpul ramai2 waaa..
Bday Girl yg semakin kurus sebab tak minum susu huhu with Kak Arisya (cousin)
Kakak Jihah naper masam tu?

From Left: Zaif(cousin), Haris, Mak Ngah Yasmin, Zara (cousin),Arisya & Danisha
Amboi..happynya budak2 neh..mau pecah noodle station ni ngan sora dorang neh..
Arisya..ala2 model gitu..

Bday boy yg happy

Alalala..bucuk mama ni rindunya kat dia..muahss..
Akhir kata saya nak ucapkan berbanyak terima kasih pada Mak, Abah, Hubby, Alai, Yasmin & Ina kerana menggumbirakan hari anak2 saya huhu..sedih oooo...

7 comments:

Ina said...

Dear Intan,

Takpe, dah tinggal 12 hari je nak balik ngan lepas tu boleh la lepak ngan anak2 ngan hubby plak. Tabahkan hati, Intan pegi bukan untuk suka2, demi kerjaya n keluarga, kan?

nestumrasberi said...

sabar ya ed
tak lama lagi dah nak balik mesia

akak terharu sangat2 sebab
ed jaoooohhhh so pamili ed gumbirakan hati anak2 ed dan celebrate besday

camtu jugak akak ena pun dah semakin jaooohhhh jadi tugas akak
pulak gumbirakan hati anak2 ena

lemariummi said...

sabar ye kak ed.....msti rindu yg xtau nk ckp camner kan kak...huhuhu

gee ryder said...

alahai cedihnye kak tgk anak2 clbrate bday tanpa akak disisi

btw, hepi bday to haris n danisha..
be a good kids, membesar dgn sihat n contohila mama korang yg dah berjaya itu hehehe

rohaya said...

sabar banyak2 ed...takper 12 hari jer lagi balik mesia...nanti boleh jumpa anak2 semula kan....

-ibu3A-

Makcu Ina said...

=) splendid...! Ada satu video lagi ina nak upload, ina try again later keyh...

PerantauSepi1306 said...

balik nanti celebrate 2nd time privately with them k.. they oso miss u very much but then to be successful is not easy, kan ed... u 'll have to sacrifice something in the process... be tough girl, u always did kan :D

Google