I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, May 05, 2009

Bukan utk dijual

Sajer kasik u olls tensen..hihi sila menjeles ekekeke.. dush..dush sikit kat muka saya hihi...

Ni baju2 anak2 yg saya dah pilih & tak nak jual.. zasss layaannn...

Gambo2 utk dijual nanti yak saya snappo..saya tgh dok pilih2 lagiks ni.. mmm baju utk saiz najihah may be lepas saya balik mesia dulu lah sebab saya nak bagi najihah pilih sendiri..dia tu pun byk songel jugak pasal baju..kalau dia tak suka dia tak nak pakai..so utk baju budak2 saiz 7 taun tunggu dulu yak.. yg banyak adalah baju saiz 9-12 taun... baju qaireen.
Baju Qaireen.. Osh Kosh & Carter size 9 / 12 bulan.

Romper carter & osh kosh size 9 / 12 bulan jugak utk qaireen

Baju & skirt polo ralph lauren utk jihah

Baju osh kosh utk danisha

Baju & seluar utk haris..haris ni tak suka seluar panjang tu pasal saya suka pelbagaikan seluar dia pelbagai warna & corak...lagipun dia putih..pakai color apa pun sesuai..semua seluar & baju ni saya beli kat store osh kosh. Baju & seluar utk haris saya tak beli banyak sebab baju2 yg saya beli taun lepas masih banyak yg lum pakai.. color seluar ni hijau & coklat belang2 putih..

Kasut sketchers utk anak2Baju2, seluar bermuda & jeans utk najihaht-shirt Guess utk adik ipar saya ina..utk yasmin pun ada tapi color purple..lupa nak snap..sori yerk yasmin..kasik surprise sikit ekekeke.. baju utk zaara & zaif pun dah beli..utk arisya jerk lum beli lagiks...

Gaun2 najihah pun ada..tapi malas lah nak snappo..letih nak upload kakakaka...


Dan akhir sekali t-shirt guess & seluar jeans utk saya..yeehaa... erk t-shirt guess tu nampak tak cantik dlm gambar..sebenarnya dia color biru tapi nampak hitam la pulok ekekeke..

oh maaf saya tak ambil pesanan.. sebab saya takut duit saya habis.. sebulan saya kat sini.. kalau saya tolong belikan nanti duit saya kehabisan..kena puasa la pulak saya kat sini kan.. tapi ada lebih2 tu saya jual la...sori yerk u olls...

10 comments:

DYLA said...

kak,
murah2 ke baju2 ni kak sbb byk nau akak borong ni ha.. terkejut tgk sbb bila masa akak menyopping ni?

nestumrasberi said...

huhuhu semua tantek2
berpinar2 mata akak dok tengok
baj baby qaireen tu yg paling tomei

isya said...

byk tul akak borong..

marinahunny said...

wakakaka best shopping kat sinun..!!!

ratna said...

kakkk..cepat kak letak baju utk dijual.. tak sabar nak tgk ni.

Olie said...

syoknya Edd..leh buat stock raya sekalik..lah Edd lanih gheja ngan company mana pulak..ingatkan bank Negara...u take care...balik bila?

MakCu Ina said...

Wow... i like2 .. ish ish kak ed ni dah tewas ni.... hehehehehe =p... kak baca yahoo mail.. later

Amna Faqiha said...

uhh akak ni baru berape ari..da shopping sakn nih...kalo sebulan...hehehe

gee ryder said...

wah best gile shopping...bepinau bijik mata sya tgk baju cantik2 tu :p

linda said...

waweeeeeee... syok nyer sopping... kaki saper yang ramping tuuuu??? hak hak... bertuah la kak ed ni kan.... saya respek la kat akak ni :)

Google