I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, May 27, 2009

Hujan..


Hari ni hujan..mesti sejuk gilak neh..adeh ne yg tak syok nak drive dlm hujan ni.. huhu.. dah lah 20 minit jugak perjalanan ker tempat kejer saya tu..

Kat kawasan saya ni selalu jadiks tornado..lebih2 lagiks biler waktu perubahan musim.. cam la ni kan dr spring nak ker summer.. pertembungan antara angin sejuk & panas.. tu yg boleh buat tornado.. dorang kata tornado ok lagiks jgn twister huhu... Malam tadi saya tak leh tido sgt bunyi angin kat kuar kuat sangat..takut saya dibuatnya..dlm hati dok baca ayat kursi jerk..

Patut lah kat opis saya kat bahagian basement ada banyak kawasan yg bertulis "tornado gathering area" huhu.. sebab selalunya biler tornado siren akan bunyi & semua gi sembunyi situ.. mintak2 dijauhkan lah..

4 comments:

ina @ nina @ infazety said...

ngerilah ed...
sib baik tinggal 3 ari je lagi...

take care ya!!

nestumrasberi said...

betol tu..takotnya...
akak doakan ed sentiasa berada dalam perlindungan Allah. aminn.

saudah said...

alangkan kat mesia angin kuat + hujan + kilat petir pun dah cuak..apalagi tornado ek..
kak ed, take care..sib baik hari jek lagi

PerantauSepi1306 said...

subhanallah kebesaran ilahi kan ed... sib baik semernya ok 4 u

Google