I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Friday, May 29, 2009

Lagiks beberapa jam sajork lagiks..yeszaa...

Lalala tinggal beberapa jam sajork lagiks.. brg2 dorang yg tak muat saya dah tinggalkan kat family chinese yg saya baik kat sini tu.. so pepandai dorang lah berurusan ngan donna camana nak pos brg tu balik mesia..pepandai la kim duit melalui western union kat Donna..sib baik ada Donna & Tom yg sgt2 baik tu.. Itu jerk yg saya mampu tolong.. sebab mmg dah tak muat beg saya.. saya dah tak leh buat apa la kan.. tentulah saya utamakan brg2 family & org2 yg terapat ngan saya dulu.. so sori lah yak..

ketika ini perasaan adalah sgt lega sebab satu beban sudah lepas yg menyesakkan dada saya & sgt2 tak sabar menunggu esok kul 5 pagi..(sabtu 5 ptg waktu mesia)..mau pigi airport..balik..yeszaaaaaaaa.... Tapi saya sampai mesia selasa pagi lebih kurang kul 8 lebih cam tu la.. hari rabu saya coti..hari khamis start kejer from kl huhu..

Doakan saya selamat pegi & balik yak.. saya ni fobia sket naik flight bukan apa..banyak nau nengok citer air crash investigation huhu.. sungguh la psiko di situ..

nota kaki:
wah tetiba kan saya rasa kagum ngan diri saya berani wat entry kat bawah tu..huhu.. selalunya saya akan pikir 2,3 kali.. saya akan pikirkan perasaan org.. tapi sebab dah tension sgt tu yg terlepas tu huhu

2 comments:

nestumrasberi said...

ed sekrang kat mesia sabtu 8.55am.
akak doakan ed selamat tiba di mesia selasa nanti. akak pulak yang debar2 ni ntah ape2 la akak ni kan
semoga Allah lindungi ed..amin

Ina said...

Dear Intan,

Sometimes you need to 'release' your emotions, not good to keep on bottling it up, ok. Anyway, insyaallah takde apa2 and perjalanan intan selamat sampai ke pangkuan family terchenta...hehehe. Take care!

Google