I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Saturday, May 09, 2009

Lelong..lelong

015 - Osh Kosh 100% cotton 12 mos - RM20 - Booked by Dyla

016- Osh Kosh 100% cotton. 9mos - RM20 - Booked by Munira

017-Gaun Osh Kosh 7-8 taun 100% cotton -RM40 (smocking kat bhg dada)

018-Osh Kosh Adjustable waist Capri 100% cotton Size 7 - RM40 - Booked by Kak Ieta

019-Osh Kosh 100% cotton. Size 7 - RM36 (pakai ngan seluar pink atas tu cantik ni) - smocking didada - Booked by Kak Ieta

020-Osh Kosh 100% cotton Size 7 - smocking didada (cantik pakai ngan seluar atau skirt) - RM36 - Booked by Kak Ieta

021 - Carter's play all day t-shirt 9mos - RM25

022 - Osh Kosh Skirt (white - ada panty kat dlm, body 100% cotton, panty 65% polyester 35% cotton) - Size 2T - RM 40 - Booked by AJue

023 - Osh Kosh white t-shirt 100% cotton. size 9mos - RM20

024 - Osh Kosh 100% cotton. size 9mos - RM24 - Booked by K.Aya

025 - Carter's Jumper suit. Size 9 m0s (7.5-9.3kg) - RM40 - color soft sgt sebab tu saya suka..kain dia pun best. lembut giler. ada button kat bawah so senang la nak tukar diaper.

026 - Baby Beginnings Body Suits (5 pack) 100% cotton. Size 6-9 mos - RM40 - Booked by Deli

16 comments:

atie said...

Ed, cantiknya baju baby girl, tuk dak lelaki takde ke???

edrina said...

atie - alamak baju budak laki tak terbeli lebih.. tgk lah esok kalau ed ada jumpa murah2, ed beli okay?

Daa..nak gi tulips festival ni..amik gambo banyak2 ehehehe

DYLA said...

akak,
dyla nak book yg osh kosh gmbr 1st utk 12mos tu. RM 20.

tshirt material kan tu?

edrina said...

dyla - ha ah betul tu. lembut kain dia. okes akak bookkan utk dyla

MUNIRA said...

akak..
nak book yang 016 tu!
alaa nak yang osh kosh 1st tu..da takde ke?
kalau de leh akak reserve kan tuk saya..cantik laa!

apa2 hal akak email saya
munira013@gmail.com

DYLA said...

ok kak. TQ.

PuteriSatu said...

uwaaaaaaaaaaa...tak size Aqilah....frust...frust.... ed... size 24 bulan keatas plz....

gee ryder said...

kak, utk boy xde ke?
nmpknye kena beranak gal la cpt2 gini

Anonymous said...

Ed, Deli ni. Body suit tu camana. Unisex ke? Mcm baju tido ke?

Anonymous said...

Ed, Deli book gak le body suit tu.

edrina said...

Deli, bodysuit tu romper..semua color pink..ok ker?

Anonymous said...

Tu le. Takpe kite book je dulu. Kl scan baby boy kite jual kat org lain. Ed, bestnye ko kan. Teruja gile ler nengok bunga tulip tu. Selalunye, tengok gambar2 tu kat webshot je. Real la ko tangkap. Cam profesional photographer...Deli

eita_tks said...

salam Ed...akak nak book osh kosh yg no 108...019 n 020 yer kalo blm ada org lain booked lg...

Nie email akak...eita_tks@yahoo.com

Anonymous said...

Ed,

K.Aya lagi nih....akak booked lagi satu yer:-

024 - Osh Kosh 100% cotton. size 9mos - RM24

tq

edrina said...

Orait bebeh!

reen said...

ala kak...xderk lg ker? kalo ader nk la...bgtau tau kak

Google