I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, May 28, 2009

Video najihah & haris waktu kecik2 - kenangan terindah

Video ni dah lama saya buat..tahun 2006.. masa tu cuma ada najihah & haris.. so dlm video ni semua gambar2 najihah & haris waktu kecik.. saya gabungkan 2 lagu dlm video ni lagu bintang & kenangan terindah..masa ni lagu kenangan terindah ni baru kuar.. saya edit amik lagu bintang separuh pada permulaan pas tu letak lagu kenangan terindah dan saya amik part last lagu bintang tu saya letak kat akhir.. saya & hubby cukup suka layan video neh.. sangat kenangan & sangat bererti buat kami..

4 comments:

ina @ nina @ infazety said...

ed...
x bole tgk ar video ni...
nape ek?

edrina said...

erk..tak leh tgk ek? erk naper ek.. mmm ader sapa2 lagiks tak leh nengok? Ker ed sorang jerk yg leh nengok keh keh

nestumrasberi said...

ha'ah akak pun tak boleh tengok

eita_tks said...

akak bleh tgk....so sweeeeeettt tgk gambar2 dgn lagu yg sungguh touching...i likeeeee!!!

Google