I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Sunday, May 17, 2009

Employee Store


8 comments:

Awa Khuzailah said...

bestnye...

ina @ nina @ infazety said...

sronoknya jadi seorang ed...
ialah ed....kt msia ni barang2 amway mahal gilers...

bagus2 amik barang2 FREE tu banyak2 ckit...nnt bole bg keng kawan...hikhikhik...

isya said...

nak 1 hihi

SharHanah said...

Kak ed, berminatnyer saya terhadap spring water filter tuh. nak beli 1 bleh?kak ed pakai id kak ed, leh la sy beli murah sket :I serious ni kak ed

edrina said...

Sharhanah - sorry, coz dah tak muat beg nak bawak balik.. yg tu pun akak bungkus tebal2 ngan baju coz nak check in dlm luggage.. tak leh nak bawak hand carry atau pos coz dia ada UV & mercury dlm dia.

reen said...

byk nyer...nk 1....hehe

gee ryder said...

kak, nak gak 1 yg belebih2 tu :)

Zafina said...

Wah... best giller la Ed

Google