I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, January 15, 2013

NZY Make Up & Stuff - Mekap Muslimah

Kalau korang sedang mencari jurumekap utk majlis makan malam/pertunangan/perkahwinan atau apa2 jer lah.. meh sini saya nak perkenalkan cousin saya.. Gerenti puas hati. Tapi paling utama adalah.. Mekap ini adalah mekap muslimah sebab mekap yg dilakukan cousin saya ini tidak sekali2 akan mencukur bulu kening & tidak akan menyambung mata u ols dgn bulu mata pelesu.. Bagi korang yg sgt menitik beratkan semua ni mmg sesuai sgt. Ingat..

Kata kuncinya :

NO Eyebrow plucking
NO False Lashes
Naturally YOU!!

from sparse brows to elongated shapely brows. Simply by drawing the shape.
 Ok, tak nak ckp banyak..Jom tingok hasil2 make over beberapa client beliau yg berpuas hati sebelum ni.

Client ni mekap utk pergi dinner





Smokey Eyes

Adik yg berumur 9 tahun ni mcm anak dara dah biler dimekap nipis oleh izyan.. cantikkan!


 
Arabian Eyes

Arabian Eyes
 

Golden Eyes

light & easy
Purple
Selain dr mekap Izyan juger menyediakan Tiara untuk disewa.
Tiaras for rent
Sekarang ni ada 2 promotion.. yg u ols boleh pilih.

Promo 1 : Happy hour for only RM50 per person

 
Promo 2 : 20% OFF from any packages


Jom u ols support NZY Make Up & Stuff.. oh ini lah cousin saya itu :)

comelkan? :)
Untuk info lebih lanjut u ols boleh refer facebook NZY Make Up & Stuff yer.. Jom like beramai2 :)

dan juger http://nzy-muslema-makeup.blogspot.com untuk online form, T&C etc.
Nak review lagi? Boleh click sini - http://arniyusnitaahmad.blogspot.com/2013/01/make-up-macam-mana-uolss-suka_13.html

6 comments:

Nurizyan A. Norman Effendy said...

Thank you for your support kak Intan!
Visit my blogspot to see the online form.

http://nzy-muslema-makeup.blogspot.com

Love the sleek recommendation! =)

gee ryder said...

Cantik!
Shading hidung buat hidung semua jadi cantik

edrina said...

anytime darling.. :)

Nurizyan A. Norman Effendy said...

visit http://nzy-muslema-makeup.blogspot.com for more details! thankssssssssss for the love and support!

Cik Diens said...

Salam mcm mna nk tempah jurumekap utk ptunangan??

edrina said...

Cik Diens, boleh call/sms/whatsapp +601112171078 or fill up form here at http://nzy-muslema-makeup.blogspot.com

Google