I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, November 30, 2010

Link gambar percutian

Gambar2 percutian sudah diupload..klik sini

Monday, November 29, 2010

short update

Saya baru balik dr coti2 mesia... nanti update kemudian yak..tata titi tutu.. syoknya bercuti bersama2 keluarga.. :)

Monday, November 15, 2010

Jubah Cantiknyeeerrr!!!!!





Laling cantik tak? ekekeke ergh tertekan gue hahahha

Concert Haris 2010 - Smartreader Kidz

SRK Annual Concert kali ni buat kat Wisma Tun Sambathan..dewan apa ntah lupa la pulak.. kali ni dewan dia kecik jerk.. selalunya SRK Zon A dorang kumpulkan dlm satu konsert tapi sebab dewan kali ni kecit jerk so dorang splitkan pada 3 session.
Session semalam (14 NOV) dr kul 1.30-3.30pm adalah utk SRK Puncak Alam & SRK Bandar Tasik Puteri.. Theme kali ni adalah celebrating 1 Malaysia... Haris menari lagu tamil tajuk 'Paathu Paadava'..saya tanya colleague saya illamurugu apa maksud tu.. dia kata ..

Ilamurugu Arimug... Paathu means song ... Padava means nak menyanyi

hehe..
kami pergi berlima jerk, saya, hubby,najihah, danisha & qaireen.. baby umar tinggal kat umah ngan maid.
Selepas konsert.. nampak tak kasut crocs baru saya color merah ittew ekekeke...
Dlm lif pun sempat ekekeke...
Lain2 gambar leh klik sini
Nah ini video haris menari..enjoice

Tuesday, November 09, 2010

Monday, November 08, 2010

From germany with love

Semalam adik hubby..adik ipar saya lar ekekeke.. balik dr German.. dia belikan saya parfume..yippie yeay.. wangi lak tu...sukaaaaaaaa thank u soo much Alai!! Oh dia sempat pegi Kilang ker Outlet Hugo Boss entah..and dia beli satu jaket Hugo utk dia. pergh bestnyaa...

Ini utk saya.. wangi okes.. bath gel & parfume..
Ini pulak utk hubby.. wangi jugek.. i loike :)

Sunday, November 07, 2010

entri poyo

oh saya suka la gambar ni, saya nampak muda seploh taun..larikkk...ekekeke

Monday, November 01, 2010

Google