I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, May 06, 2009

Baju2...lelong2

Price not including postage (bayar biler saya balik mesia)..Sekarang book dulu lah yak..
001 - Falls Creeks set Sepasang RM29. 100% cotton
Size 12 mos - Booked by K.Aya

002 - Carter's Jeans with Ribbon RM29
Size 12mos - Booked by K.Aya

003 - Carter's Short Play All day RM29. Kain sgt lembut.
Size 9mos


004 - Carters's Romper Daddy thinks i'm sweater than sugar. RM25
size 12mos - Booked by Awe

nota kaki:
Yg saya pilih ni semua kain dia best2..jgn risau. Sebab saya beli memula utk qaireen sebab saya rambang mata saya main capai jerk..harga saya cuma amik untung sikit jerk.

more to come so stay tune... nak siap2 gi keje..daaa.. sila kasik komen kat sini yak utk booking..saper book dulu dia dapat lah

11 comments:

Alyda Ali said...

ala akak bj baby je ke...baby bdk besar takde ek...

ina @ nina @ infazety said...

ed ni g training ke ke shupping???
tapi amat2 menggoda diriku...

tapi apa2 pn selamat poket ina sbb semua baju yg ed jual baju bb.... hehe...

PuteriSatu said...

baju size 3 tahun tak de ke ed??

Cik Sar said...

uhuhuhuhu...baby girl ... anak i boy....layan mata je laa..

Kopi Suam said...

ed mcm mana nak tahu aku baby boy ke girl..hu hu hu...

tapi aku rasa aku baby boy...hang beli le yang unisex sket so both baby bleh pakai

Awa Khuzailah said...

akak..chopp 004.Baby romper..hhehe
Saya booking dulu ni.CONFIRM tau

diya said...

rugi la..
sy cuma ada baby boy jek
klu bli pun sape nak pakai erk..??
tgk je la..

Anonymous said...

Ed,

akak nak beli:
1. 001 - Falls Creeks
2. 002 - Carter's Jeans

CHOPP dulu yer. thanks

K.Aya

edrina said...

Kak Aya & Awe..orait!!

Awa Khuzailah said...

cantekk..hutang RM25 ek.huhuhu...

reen said...

huhuhuhu....sume dh kena chop dulu...kak...ni email reen babym2506@yahoo.com
kalo ader lg bgtau tau Carter's Jeans ke....osk kosh ke....

Google