I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, May 12, 2009

Bergambar depan HQ

Since dua2 colleague saya akan balik mesia hujung minggu ni.. saya telah memaksa dorang amik gambar saya kat depan opis keh keh keh.. depan dorang tak der la malu sgt nak pose bagai.. pas tu leh suruh2 amik sini..amik sana..amik sinun ekekekeke.. adeh habis lah saya keboringan lepas ni sorang2 dok sini huhuhu.. tak berani nak pi mana.. layan tv sajor la gamaknya.. saya cuma berani drive pegi kejer & balik kejer & pegi airport balik airport wakakakaa.. tempat lain saya tak berani drive walaupun ada GPS pasal saya tak berapa paham system traffic light dia.. kekadang nak masuk kiri tak der lampu khas.. bila jalan lurus hijau..tgk clear tak der kereta baru leh jalan corner kiri..kekadang lampu merah blink2 pun maknanya kalau clear leh jalan..sungguh susah saya nak paham tau..huhuhu... Sib baik ada satu shopping mall Burlington ni walking distance jer dr hotel saya..mmg dekat giler.. so rasanya saya akan habiskan masa jalan2 sorang2 kat situ jer la hiks... Ok lah layan lah gambar2 saya kat depan HQ neh..zaaasssss...

5 comments:

saudah said...

kak,
nanti complex tu jadik rumah kedua..
cantik la HQ nih

Awa Khuzailah said...

akak..Amway ni yg selalu duk jual barang dlm catalogue tu ke??..sory kalau salah

gee ryder said...

betuah kak dpt keje amway...
jln kaki jela kak ssh2 sgt hehe

ratna said...

akak nampak happy dgn keje baru ni. saya pun tumpang gembira.

Anonymous said...

Ed, dorang tak bawak ke korang gi melawat ladang2 herba yang dia wat Vitamin. Ko blh dapat staf price ke kalau beli pil supplement? Kita kdg2 mkn gak supplement Amway ni.

Google