I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Monday, March 09, 2009

Weekend yg membahagiakan..

Sgt2 best..kami jenjalan...lepak umah..jenjalan lepak umah.. sgt best sebab dapat kumpul satu family..hubby pun cuti lama... paling best biler hubby belikan kami semua sesuatu ewah..ekekeke

tq soo much laling.. memula masa jalan2 kat subang parade saya cuma cakap..mm cantiknya baju ni.. pas tu hubby kata nak ker? awak gi la try..saya gi cucuk duit sat.. pas tu saya cam..eh tak yah lah..sajer jerk..mahal lak awak... raya pun lambat lagiks neh... pas tu hubby kata..tak per..pi try... may be hubby pikir raya ari tu saya pakai jubah biasa2 sajork pasal saya peknen kan.. sebab tu la dia cam nak belikan jugak baju tu utk saya kot..sebenarnya yg saya berkenan colour maroon & lain corak dia..tapi yg maroon tu tak dok size kecik...so terpaksalah saya amik yg colour turquoise yg ada size kecit ni aaa... tantek tak u olls? sila kata cantik yak ekekeke..satu paksaan disitu lalalala..ekekekeAnak2 lak seperti biasa dapat toys la kan... haris tak habis2 ngan transformers dia la..jihah pulak melengkapkan koleksi poneyville dia..shisha lak dapat sepasang baju barney & kasut baru..baby kecit jerk tak beli apa2 ekekeke... kesimpulannya..kami sgt happy weekend ari tu lalalalala

nota kaki:
baju ni korean silk & paling best tak perlu gosok lalalala

3 comments:

DYLA said...

kalau sy pun ckup hepi la dpt baju baru... hehehe

nestumrasberi said...

akak yang baca ni pun tumpang rasa bahagia jugak..

dulu akak pernah gak hubby dok jauh balik 2 minggu sekali..bila hubby balik rasa cam syorgaaa je...hiks

Jess said...

wah... syok yah dapat hadiah dari suami...

Google