I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, March 04, 2009

Built-In Wardrobe

Project meng'casa impian'kan umah seterusnya adalah buat built-in wardrobe kat bilik atas...pergh tak sabar ni... so saya ada la browse sikit2 contoh2 yg ado kat internet..so hubby lum decide nak wat ngan kontraktor mana atau gi maxima ker atau apa2 jer lah.. so layan pics dulu lah..

5 comments:

atie said...

rina ni minat moden ye...em salam kenal ye...I follow ur blog ye. dengan izin k

DYLA said...

mesti cantek dah siap nnti..

senang built in ni nmpak kemas je. dyla pun minat. sama la taste kite ni kak :)

gee ryder said...

cantik tu kak...sy pn dh berangan gak ni

Yusmi said...

Ed,
Aku pun tgh dlm process nak buat builtin wardrobe kat master bedroom..Dlm nye basic biasa je, bukan yg syle walk-in tu. Utk 8' lebar x 10' tinggi, dia quote lebih kurang RM4,000. Agar2 mahal ke? Baru satu quotation....

edrina said...

atie - salam kenal jugak dr saya..ha..ah ed minat style moden :-)

dyla - tu la..la ni brg semua berterabur tak der tempat nak simpan..kalau semua dok dlm almari kemas jer nanti kan :-)

Gee - berangan tu yg penting dulu tu Gee ekekeke...

Yusmi - hmm.. aku tak tau la mahal ker murah tu pasal aku lum pun mintak quotation dr dorang atau compare2 price.. tgh dok ushar2 dulu ni..dlm proses nak mintak quotation la ni.

Google