I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, March 25, 2009

markah ujian kebangsaan najihah

Semalam Najihah bawak balik lagiks 2 kertas periksa. Tapi saya lum dapat report card dia lagiks.. dia cuma bawak balik kertas2 periksa yg dah ada markah tu.. so semua sekali ni keputusan dia :

english - 98
matematik - 100
Sains - 100
Pendidikan Islam - 90
Bahasa Arab - 96
Bahasa Melayu (penulisan) - 96
BahasMelayu (pemahaman) - 95

Oh ya.. malam tadi saya perasan..saya dok selak2 rambut jihah..saya nampak ada beberapa telur kutussssssssssssss....

oh kutus sudah bertapak.. saya nak gi beli ubat kutu huhuhu

oh kutus..(plural ekeke)
nyah kau dr sini..

5 comments:

nestumrasberi said...

tahniah jihah dpt result yang sangat bagos

kutussssssss?????..anasir penghisap darah ni.

cepat ed beli ubat kutus. nanti seisi rumah berjangkit.

zully said...

whoaaaa..bangganya aunty zully dengan result kak jihah!!bravo gal....

ed..congrats ya..for your new job..dekat tuh cyberjya n bangi..leh jkita lunch date sesekali yaa....

kutus kaaa??sekolah kan....kaihhh pi beli ubat kasik nyah itu kutus....kalua jangkit kat shisha tudia...jenuh nnati ed...kaihh nyah kau kutussss

Yusmi said...

Tahniah Jihah... Kutus tu cecepat la ko nyah kan dia, kalau tak nnt jadi cam aku, berjangkit dr Aisha, dr rambut separas pinggang , la ni ni dah kontot paras telinga jek... Uwaa, sadis gilos masa nak zass rambut aku tu, siap tenung gunting, pandang rambut. Last2 dgn lafaz Bismillah, bercerai jugak rambut tu...

ina said...

tahniah jihah!! untie ina doakan moga jihah sentiasa berjaya dlm pelajaran...

ed...
anak ina dulu pn penah kena kutusss..mak aiii susah oooo nk halau makhluk nie...tak jalannyer ngan ubat kutus tu...

nk tau ina letak apa...ina lumur rambut dia ngan minyak tanah!!! alhamdullilah lepas tu dh xde makhluk tu lagi dah...tapi sian tau kat dia, nangis2 time ina letak tu sbb kulit paler akan pedih...

ibu 2AZ said...

bangga aunty tgk result nih..baguslah jihah nih..darjah 1 ye..

aik..kutu..kene cepat nih ed..kalo tk jangkit kan..

Google