I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, March 04, 2009

Mari menjawab tag - My First Letter 'E'

Ohh...saya telah ditag oleh zira..sungguh pecah kepala nak pikir benda2 bermula ngan huruf 'E' ni tau..sungguh susah oo huruf ee ni..ker saya yg kureng intelligent neh huhu

The rules:
It's harder than it looks!
Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question. Have fun! Don't forget to post it!

1. What is your name: Edrina
2. Four letter word: Emak
3. A boy's name: Edlee (nama adik saya hahaha)
4. A girls' name : Eda (nama adik saya jugok ekeke)
5. An occupation: Engineer
6. A color: Epal Green (wakaka campur omputih melayu..muleh??
7. Something you'll wear: Emas (ok lah tu kan..cincin emas..rantai emas..etc)
8. A food: Eggplant parmigiana (huh..saya google ni ekekkeek)
9. Something found in the bathroom: Ekor cicak (wakakaka..muleh ker??)
10. A place: England
11. A reason for being late: Engine mati (wakakaka)
12. Something you'd shout: Eeeeeeeeee
13. Movie Title : Enot (drama melayu aci?)
14. Something you drink: Epal juice (campur english malay lagiks..)
15. A musical group: Ekamatra
16. An animal: Elephant
17. A street: Eden street
18. A type of car: Exora (huh..sib baik proton baru kuarkan keter ni kan..dapat lah saya jawab part ni kah kah kah)
19. The title of a song: Emotions (Destiny's child)

Ok lah malas aa nak tag sesape.. kalau sesapa rajin amik la tag ni...

5 comments:

ina said...

ed...ina bukan nk jawab tag tu..susah ooo E tu..kalau A tu bole layan jugak...

nk tanya pasal colum Ketukan Jemari Terkini tu...cm ner ek nk buat. ina dh buat tp naper x keur comment kat ctu ya...

ada yg ina tertinggal apa2 code ke...

tq in advance...hehe..

ratna said...

pandai akakkk.. hik hik..

gee ryder said...

mpv proton tu tul ke eja 'exora'?
bkn 'ixora'..ke ezora hehe

Aida Narina said...

Hi there :)
Nice knowing you!! I found your blog from one of your friends and dropping by just to say hye.

If you have the time, do visit my sales blog :). We have Tie Rack scarves all the way from UK.

This is So Fashion

edrina said...

ina - ed dah tinggal komen kat blog ina camana nak wat tu.. nanti kalau still tak leh cakap yer

ratna - ekkeke...

Gee - betul la Gee eja dia exora ekekeke...nama tu diambik sempena bunga ixora.

Aida Narina - okes..nanti saya jenguk :-). Thanks for dropping by!

Google