I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Monday, March 30, 2009

si boolat

nak tgk gambo terbaru qaireen? dah semangat sangat badan qaireen la ni.. khasiat susu badan kot ekekeke...dah pandai main2 agah2 ngan org.. dah kuar2 bunyi suara.. suka tgk kakak2 & abg dia main2 kat depan dia. Qaireen ni tak banyak ragam..kalau letak atas tilam/kerusi dia main sorang2 sampai boring pas tu baru la dia menjerit kalau dah dahaga atau letih ekeke.. dah start nak mengiring..ada satu hari maid letak kan dia meniarap sekali dia dah pandai terlentang kan badan dia sendiri ekeke

so ini la dia wajah terbaru qaireen...






tadaaaaaaaaa...

auntie2 & uncle2 semua debod tak saya???

10 comments:

gee ryder said...

mmg debab laa...geramnye tgk...
apehal comel sgt ni hehe

ina said...

mak aiiiii...semangat ya amat...mmg bulat...berketul2 badan tu...

DYLA said...

debabnya! lama tak letak gmbr dia. baru ari ni dpt tgk.

nestumrasberi said...

debodnye...geram. cepatnye qaireen mengiring.

anak2 ed semua chomel2..

baby AF said...

salam kenal,

hehe geramm nengokknya..

ratna said...

maaaakkk ini dah lebih kurang besar laila dah ni.. agaknya laila pun kalah.

ibu 2AZ said...

semangat lah Qaireen nih..geram jer tgk die..

isya said...

semangat btul bdn dia.. brp dah brat bdn??

Mrs.FHM said...

boolllaaatttt geram kat qaireen

PerantauSepi1306 said...

amvoiii sihatnya baby.. hehehehe dah beso panjang ye.. kejap je kan

Google