I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, March 10, 2009

kata2

Sedikit kata2 lebih bermakna dr segalanya..

Hubby risaukan saya... hubby takut saya sedih.. hubby nak balik KL tapi saya cakap tak yah lah..intan tak apa2...lagipun baru pagi tadi balik JB.. Hubby tulis email utk tenang kan hati saya.. isi penuh kandungan email tak perlulah saya paparkan kat sini..tapi sikit kata2 seperti dibawah sudah cukup beri kekuatan pada saya...

Intan..

tabahkan hati. Walau apa pun terjadi, orang tetap sayang kat awak. Insyallah, banyak2an berdoa. Doakan untuk kesejahteraan kita bersama..

Saya rasa sangat bertuah & beruntung dapat suami seperti dia... Laling, i do luv u soo much..

Esok,
saya akan ke opis..mungkin utk kesekian kalinya..nak hand over laptop, blackberry etc.. kemas barg2 kat cubicle saya...kosongkan cubicle saya..

Ohh..saya akan merindui kawan2 baik saya diopis..Az,ros, kak laila, royze & mazlina..
huhu..tak leh lagi dah breakfast, lunch sesamer.. oh sedihnya..huhuhu

7 comments:

isya said...

tabahkan ati ye kak..

Maksu INa said...

Be strong, heads up & positive ye kak, ina doakan akak cepat2 dapat keje...

ina said...

edddd...tabahkan ati ya...rezeki ada dimana2...sori...ina br bc ur blog..br tau criter u kena retrench.

DIA ada perancangan yang lebih baik untuk masa depan ed...ameenn..

Cik Sar said...

Kak Ed, saya doakan akak dapat kije lain.. Tabahkan hati ye kak..

marinahunny said...

sabar ye kak, akak kantabah dan bsemangat...chaiyok2..yakin boleh!!

~ thalhazlin ~ said...

tumpang lalu. sedey baca blog akak.. harap sentiasa sabar. Rezaki Allah itu luas.semoga lebih berjaya pada masa hadapan.InsyaAllah..

Jess said...

Don't worry, I believe you can still find a better job in a short period.

From Jess
http://kidsislands.blogspot.com/

Google