I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Friday, March 13, 2009

Markah Ujian KAFA Najihah

Alhamdulillah pagi tadi selesai satu interview.. harap2 dapatlah..cam best jerk kalau dapat..mm kalau dapat baru saya citer apa yg best..selagi tak dapat x yah lah kan..tak sessuwei gitu.. pagi2 kul 6.30 pagi dah kuar umah pasal takut jem.. mmg betul jalan jem gilak.. kul 6.30 kuar umah, sampai tempat interview kul 8.40am..interview saya patutnya kul 9.30 tapi since saya sampai awal terus dia kasik saya ujian bertulis..soklan technical 6 pages... pas tu baru lah interview face to face ngan VP dia and sorang lagiks team leader dia over the phone..kat australia.

okeh..cukup takat tu pasal interview saya.. Saya nak buat solat hajat banyak2 neh..
Minggu depan saya ada 2 lagiks interview...harap2 sangkutlah mana2 satu kan.

Najihah dah dapat result ujian KAFA.. not bad lah tapi leh usaha lagiks.. saya tak expect pun dia dapat markah tu pasal saya tak tau pun biler ujian dia so saya tak der la suh dia study...tetiba jerk dia kata dia ada ujian..pas tu baru dia pass jadual periksa biler dah selesai semua..bijak..bijak..takut saya pegang rotan suh study la tu..biler malam banyak main jerk .

Al-Quran & Muqaddam - 79
Tauhid - 84
Fekah - 95
Akhlak - 99
Jawi - 100
B.Arab - 100
Khat - 96

Kedudukan keseluruhan - no 7

Utk sekolah kebangsaan, najihah cakap dia dah dapat markah utk english & sains

english - 98
sains - 100

K lah.. sorry saya tak sempat sangat nak jenguk blog u olls..pasal saya banyak study utk gi interview.. biler kelapangan saya jenguk yak.. laptop company saya dah serah..sib baik ada laptop cenonet jihah neh ekekeke... tapi berpinau mata saya tenung screen ni aa..tulisan kecit2 jerk semua nampak huhu

daa...

6 comments:

isya said...

isya doakan akak dpt job tu..amin..

ina said...

eddd.....
ina doakan moga2 ed berjaya dlm interview tu ya....

wahhhh!!! pandainyerr jihah. tu tak study betul2, klu b4 exam dia study gilers2 sure semua dpt 100%.

nesturasberi said...

akak pun doakan ed berjaya dpt kejer tu,
tahniah jihah,
kawan kaklong pun namanye najihah subjek agama dapat 100%

syamariz said...

wishing u all the best ed! keep us updated kay..

gee ryder said...

good gal najihah..
keep it up!

PerantauSepi1306 said...

yer ed, ko pilih lah yang terbaik ikut keadaan dan waktu sekarang yang agak tak menentu ni..

neway ok tuh markah jihah.... ;D Congrates!

Google