I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Friday, July 24, 2009

Yesterday Once More

Perhimpunan awek2 jelita MRSM Terendak SPM 92..

Setelah 17 tahun berlalu... Happy.. gembira..terharu.. semua perasaan bercampur baur... ada sesetengah dr dorang ni dah 17 taun saya tak jumpa sejak habis spm... alhamdulillah akhirnya gathering yg dirancangkan seminggu lepas melalui fb akhirnya jadiks kenyataan.. syok giler.. .. kebanyakan perangai masih tak berubah walaupun ramai yg dah jadik mak2 org ekekek.. macam2 citer keluar .. dr cerita2 lama sampailah citer2 cara2 kaedah2 kira waktu subur, tips2, position2 yg mmm hak hak.. tapi paling penting masing2 nak dengar cerita semua org..ye lah semua nak tahu perkembangan masing..semua pot pet pot pet sampai tak tahu nak dengar cerita mana satu ha ha.. so layan gambar jer lah yak..zaasssssss... 3 org JAWS - ima saliza, noya, ed , kami bertiga org terawal sampai..Ed & Razila (last saya jumpa razila ni masa berpisah waktu lepas SPM dulu)..

Awek2 yg hadir hak hak.... adalah ....alamak tertinggal sorang lagi daa..nana huhu..Sorang.. sorang sampai.. adalah sgt teruja tau tunggu ketibaan dorang sorang demi sorang

nota kaki:
bagi menjawab soklan nasazfrog.. semua aweks2 ni adalah mak2 dara. Paling banyak anak adalah saya 4 org, pas tu ada yg anak 3, 2 & 1..paling sikit anak 0, tu yg sibuk dok share tips2 kesuburan etc tu keh keh.. Deli, Nutt tgh peknen anak no. 3 & Roslena peknen anak no. 4.

6 comments:

nasazfrog... said...

amboi kak meriah sungguh... syok kan dapat jumpa member2 lama ... fuhhh gila lama kan oii akak tak jumpa dorang ni,, tapi semua tuh stay cute la,, awet muda jer semua,, dah kawin ke semua kak...

Ina said...

Dear Intan,

Best kan jumpa member2 sekolah. Cerita pasal kita zaman2 dulu yang dah terlupa pun ada boleh tolong ingatkan balik....hehehe

gee ryder said...

best kan tetiba jumpa kwn2 yg lama bezmn dh xjumpa..mesti byk story..

saya xpenah lg dpt gi gathering camni

~ thalhazlin ~ said...

wah! beshnye reunion!! ;p

rynn2506 said...

wah...sonoklah akak dpt gathered ramai²kan...

gee ryder said...

ada tag utk akak

Google