I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, July 15, 2009

Qaireen@6mos

Sekejapan sajork sudah 6 bulan... tak lama lagiks 1 tahun..hoyye..hoyye.. tapi saya suka la ada baby ni..leh gumul2..mmm geramm...Semalam masa tgh gurau2 ngan qaireen...masa dia ketawa terkekek-kekek tu saya nampak gigi dia nak tumbuh sikit belah kiri atas.. pelik tul qaireen ni..selalunya baby kuar gigi bawah dulu.. dia kuar atas dulu hak hak.. apa2 lah qaireen..janji sihat & ceria selalu :-)Suara qaireen garau macam boy.. kalau nangis Ya Allah macam pelakon air mata ngan suara yg bak gegak gempita tapi biler sumbat susu dlm mulut terus senyap.. rileks jerk cam tak der apa2 berlaku huhu..sajork nak kasik saya kelam kabut wat susu huhu..yah..yah.. aksi angkat dada..
eeyah..eeyah... masa ni dah start nak nangis..dah bowink la saya.. nak minum.. dah ngantuk mau titun..daaa

7 comments:

DYLA said...

gebunya qaireen ni. merah2 muka tu napa tu?

~ thalhazlin ~ said...

comeynya qaireen! akak amek lah gambar dia time pakaikan dia riben-riben. wah! tentu lagi comel taw.. ehehe

isya said...

bam bam nye dia!
geram la kak..

Ina said...

Dear Intan,

Tengok gambar pun rasa nak gomol2...hehehe. Tembam and cute giler...

Amir Syafiqah said...

Ed, Amir dulu pun tumbuh gigi atas dulu, 2 batang. Tapi lambat, umo setaun lebih la, baru tumbuh gg..Kira boleh jalan dulu la..

Mrs.FHM said...

rambut lebatttt...
sarah nak ckit leh? heheh
qaireen dah nk tumbuh gg eh?

gee ryder said...

bape kg dh qaireen ni kak..

awat tembam nau...geram sy tgk

Google