I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, July 21, 2009

Tik Tok Tik Tok....

Pagi isnin semalam merupakan kali terakhir hubby berangkat ker JB..
Minggu ni minggu last hubby kat IIB... pas tu hubby coti seminggu sebelum join new company
yesza.. saya happy.. saya suka...
malam2 ku kini bakal berteman seperti dulu..bukan hanya dihujung minggu sajork tapi tiap2 hari..lalalalalala...

hmm satu lagiks.. cam best jerk kan beli umah kat jelutong.. *wink*

dan satu lagiks.. terasa diri dah semakin ringan sikit selepas seminggu tak amik nasik waktu malam.. pagi & malam makan roti 2 keping.. makan nasik sekali sajork.. kul 3/4 petang since saya shift petang kan masuk opis kul 12 so selalunya saya masak pas tu bawak bekal makan kat opis kul 3 atau 4.. so far alhamdulillah saya tak rasa lapar.. Oh hubby tegur cakap ai dah kecit sikit..i loike.. hak hak..

ganbatte!!

4 comments:

nestumrasberi said...

betol tu ed
jangan sentuh nasik waktu malam
akak pun camtu. memang badan cepat rasa ringan
tapi sekarang ni kan musim
deghoyan...adessss sakit.
tak makan nasik tapi melantak deghoyan cam hape lagik. badan pun mengelembung bolat cam deghoyan.hehehe

just me said...

happy slimming!wink!wink!

DYLA said...

akak tu dah kurus masih lagi mau slim ka?

sy pun nak cuba malam tak amik nasik la..

rynn2506 said...

kak ed,
cubalah tetpek gambar akak yg dah ringan tu...

Google