I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, July 15, 2009

Tudung baru..


Semalam saya mc..cirit birit huhu... beberapa kali gi toilet.. so jumpa doc amik ubat dapat mc..

semalam ada pasar malam kat taman kami so sempat saya rembat tudung ni selai.. rm10 sajork.. first time ni pakai tudung gayak gini.. tapi saya rasa saya tak suka lah.. saya lebih selesa pakai tudung bawal jugok... nak sumbat hands free kat dlm telinga pun susah tau pakai tudung ni.. shades saya pun tak leh pakai masa driving tadi coz tudung ni keras betul awning dia tu haa.. so kesimpulannya saya tak sukak.. tak sukak..

6 comments:

nestumrasberi said...

sweet je ed pakai.
akak pun tak pernah ada tudung gayak gini. selesa ngan tudung bawal. tapi entah la esok lusa kot berkenan pulak..hiks

saudah said...

tapi kak ed lawa pakai tudung ni..bergaya, maybe sebab awning dia terletak je

Awa Khuzailah said...

cube carik yg lembut skit..sure santek.serius kak ed

Amir Syafiqah said...

Haah la Ed, lawa je nampak.. Tapi aku mmg tak shesuai la dgn tudung gini, dah beberapa lai beli, mungkin muka kecik kot, so bila pakai nampak awning je besar...

ina @ nina @ infazety said...

manis jer muka ed tu...
maybe x selesa kott...
cuba cari rega yang mahal ckit, awning lembut..mesti ed berkenan..

ina suka pakai tudung ni sbb x payah ssh2 nk gosok (malas oo nk gosok tudung, esp. klu tiba2 tergesa2 nk keur)

sarahmalek said...

U looked sweet.....Awa is right, kalu kolor lembut sure lagi sweet....

Google