I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, July 16, 2009

2 beradik...

2 beradik ni mmg rapat.. danisha ni mmg suka ikut apa yg haris buat.. kdg2 sajer jer dia suka nyakat haris.. bukan dia yg nangis tapi haris yg nangis huhu.. Tak macam najihah masa kecik.. najihah kakak yg sgt baik.. tapi danisha ni may be sebab dia tahu dia ada kakak & abang.. tu yg dia manja terlebih.. selalu menjeles ngan qaireen.. tunggu la qaireen besar sikit hehe.. mau bercakaran haha..
Saya suka tgk gelagat danisha & haris ni.. especially biler danisha panggil haris.."abam..abam" (abang) puas ajar sebut abg dia sebut abam jugak hehehe.. belasah jer la danisha ooi..Haris pulak walaupun danisha ni selalu buli dia tapi dia selalu peluk & cium danisha sambil cakap.. "mama..haris saaayang shisha".. qaireen pun dia selalu cium "haris saaayaang baby".. haris ni mmg abg yg penyayang.. siqaireen tu kalau tgk haris terkekek2 ketawa..entah apa yg dia gelihati pun tak tahu.. may be dia tahu tu abg dia :-)

nota kaki:
piccas diamik sewaktu tunggu jemput najihah kat sekolah petang semalam..

mm biler dorang dah besar nanti..tentu dorang akan sengih2 biler baca balik perihal dorang masa kecik2 dlm diari maya saya ni kan :-)

4 comments:

just me said...

comel ler bebudak ni. danisha tu mg cute npk nakal skt, bagus le depa baik adik beradik.
si qaireen dah blh merangkak? cepat betul aqif dah 7 wulan br dpt. budak pompuan mg advance betul, geram tgk dia!

nestumrasberi said...

haah ed..besar nanti dorang mesti tersenyum-simpul baca celoteh mama dorang.
senang ada bukti kalo dorang tanya
'eh mama kami kecik2 macam tu ke?'
sebabnya ap dia tak pecaya masa kecik2 dulu dia sangat pelat sebab tak de bukti..hahaha

Amir Syafiqah said...

Ed, sonot tgk dua beradik ni time baik kan... Cam Amir ngan Aisha, time baik tu kamceng abis, tapi time gaduh, haiyo...mama pening...

Mrs.FHM said...

so suwweetttt la haris....

Google