I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, June 23, 2009

Qaireen @5mos - simanis kulit sawo matang berlesung pipit


Bumbo danisha dulu..kini jadiks hak milik qaireen.. tapi pantang lepa danisha still berebut nak dok sama huhu.. Qaireen - Budak suka senyum + lesung pipit 2 jibik. La ni tgh aktif angkat vontot.. dan tgh gatal gusi..habis semua benda dia masuk mulut.. kalau nangis bukan cam menangis tapi cam melalak keh keh..kuat & nyaring suara..siap bunyi 'hak hak hak...' canggis huhu...

Anak2 saya yg pompuan waktu kecik semua muka macam boy haha.. ikut babah dia.. hiks.. tapi qaireen ni sejibik muka haris waktu kecik tapi version gelap.. haris lak putih seppuk keh keh.. rambut qaireen ni insyaallah nanti sejibik rambut haris.. coz rambut hari dedulu pun gayak gini..

4 comments:

isya said...

comel la qaireen ni kak!

nestumrasberi said...

tomei tomei
geramnya..huhuhu

Awa Khuzailah said...

geramnye budak debottt ni..adeih, sib baik jauh.kalau dekat da lama i gigit2 uuu

gee ryder said...

dah lama xtgk gambar qaireen..

dh bsr upenye..
comel! tembam lak tu..

makin lama makin cerah la nti tu

Google