I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Monday, June 22, 2009

Yo Ador Mi Livina

Tajuk main taram..ceh kekunun bahasa spanish la tu keh keh.. i luv my livina..ada butut kah? sapa expert spanish kat sini? hahaha
U olls nak tgk tak rupa paras livinaku ini? Tak kisah lah u olls nak tgk ker tak nak saya nak tepek sini jugok wekekeeke.. zasss layaannnnn...



tantek tak flip flap saya tu? saya sukak sebab comei jerk nengok dia goyang2 tu.. color combination dia pun nice jerk di mata saya la ekekeke

nota kaki:

flip flap tu memula saya tanya kat jusco bukit raja harga dia RM18, mahal gilak so tak jadi beli sekali masa saya ngan hubby jenjalan kat subang parade minggu lepas dia jual RM12 jerk.. so terus i sambar u.. hihi

4 comments:

just me said...

wah happy je ngan livina yek! bagus le tu, ni ajis dah dapat habuan lagi, boleh ler carik yg lagi besor no, agak2 boleh muatkan mie sekeluarga lak kalu intan nak bawak kami pi cuti2mesia reunion lak..kah..kah..kah..

Awa Khuzailah said...

akak..flip flap yg same kaler ngan saye..hehehe. Memula saya xtau bleh dpt murah lg. Masa tu beli kat Mid Valley, da berkenan trus beli walaupon harganya RM29.90..uwaaa..aku tertipu. Danau kota RM10 je tau..

isya said...

wah.. best la kak

gee ryder said...

kak, kete baru ke?

family ramai, sesuai pakai grand2 ni hehe

Google