I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Friday, June 12, 2009

Gambar2 on d way ker penang & sekitar penang

Qaireen ngan rambut ala2 temenggung jugah wekeke...


Danisha the menace
Haris d hensem boy
Najihah si gigi rabbit wekekeke.. apa pasat la besar sgt gigi jihah 2 btg kat depan tu huhu..

4 comments:

just me said...

macam2 ler hang ni intan, tak pernah kering kepala otak! me, enjoy tengok anak buah yg comel2 tapi sayang no, kita ni very close masa kecik2, skarang dek family n career tak jumpa tapi close kat dalam kan? anak2 kita n kita n anak anak ni camno ler. kot besar tak kenal sedara lak. ni, kena make a point to have gathering ke cuti malaysia sama2 ni. dok pun, mung bawak ler bebudak ni cuti kat manila, orait tak? biar kita sama sesat barat kat sini..keh..keh..keh..

SharHanah said...

kak ed gi penang ke? waaaaa... nak ikut! hihihi... tak sabar sy nak balik sana...buah2 tempatan melambai-lambai sayu dari jauh menunggu kepulangan saya. Maybe ujung bulan nie nak balik sana. windu sama anak2 buah saya!!!

nestumrasberi said...

tomeinya anak2 ed
dah besar baby qaireen tu...debodnya. geram

PerantauSepi1306 said...

bertuah hang ed.. dapat rezeki yang cantik-cantik dan comel-comel belaka.. ;D

Google