I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Sunday, June 28, 2009

Keputusan Penuh Najihah - Penggal 1 Tahun 1 2009

Bahasa Melayu (Pemahaman) - 98
Bahasa Melayu (Penulisan) - 94
Bahasa Inggeris - 97 (yg ni jihah byk careless mistake, silap huruf besar tulis huruf kecik, huruf yg patutnya tulis huruf kecit biler kat tgh2 ayat dia pi tulis huruf besar.. so cikgu potong markah kat situ)
Matematik - 100
Sains - 100
Pendidikan Islam - 95
Bahasa Arab - 94

Jumlah Markah - 489/500
Peratus keseluruhan - 97.8%
Kedudukan dlm kelas - 1/43
Kedudukan dlm aliran - 5/527

Sekolah Kafa, saya tak dapat bawak balik report card dia so tak ingat keputusan penuh..tapi semua 95 keatas.. Dia dapat no.4 kat sekolah Kafa. Ustazah dia cakap najihah mmg anak yg terang hati.. Quran pun baca senang dapat.. jawi semua dia dah tahu tulis & baca.. ustazah dia puji tulisan jawi najihah cantik sgt bagi sorang budak darjah 1. Tulisan najihah mmg cantik..tak kira lah rumi ker jawi.. ikut tulisan hubby kot.. kalau ikut tulisan saya..hehehe..lu pikir la sendiri keh keh

4 comments:

just me said...

Congrate jihah n mamanya skali. papanya pu kena congrate gak kan.

Ina said...

Dear Intan,

Congrats...kena jaga baik2 jihah ni...dah la cantik, pandai lak tu...hehehe

gee ryder said...

clever gal!

keep it up najihah :)

ina @ nina @ infazety said...

Tahniah Najihah...
Tahniah Ed...

Google