I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, June 03, 2009

Lampu sudah ditukar lalalalala

Lampu ni sebenarnya dah tukar sebelum saya gi US lagiks tapi tak sempat nak update hehe.. Lampu2 ni murah sajork.. tak silap saya satu harga dia rm150. Saya & hubby suka bentuk gayak gini.. kami tak suka bunga2.. saya panggil lampu ni lampu telur cicak ekekeke...

Tantek tak u olls?

sila abaikan lubang kat syiling bekas lampu lama tu.. nanti nak cat balik syiling ni..
Kami pasang 2 bijik..satu kat area tv..satu lagiks area meja makanadeh gambo blurr la.. hahaha..

saya sukak..coz nampak lebih cozy gitu.. tinggal nak beli stand floor lights jerk lagiks neh.. lalala

sgt best tau biler malam2 lepak sini ngan hubby pasang dvd lagu jiwang karat, pasang air-cond lepak2, bermanja-manjaan wakakak terlebih sudah haha...main tenet biler anak2 semua dah titun lalalala..

4 comments:

nestumrasberi said...

lampu yang bawah sekali tu lomantiknya...dua-duaan

saudah said...

cantik kak ed..

kami pun tgh berkira-kira nak tukar lampu

Amir Syafiqah said...

Aku pun tgh carik pendant light, tapi hubby aku tak suke warm light. Dia nak kaler putih jugak.. Tak lomantik betul...Dia kata gelap mata...huhu

rynn2506 said...

cantik tu kak ed...kalo lepak ngan asben leh feeling² cm masa bcinta dulu....hehehe...

Google