I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, June 04, 2009

bizis

Salam~

Huhu sorry saya tak sempat lagiks nak pos brg2 u olls.. tak sempat jugak nak snappo brg2 yg nak dijual.. la ni saya tgh membizi buat claim etc.. Ada sesapa yg nak dtg amik kat cyberjaya? Office hours saya kul 12pm-9pm.. saya masuk tghari. Bagitau saya yak..nanti senang saya bawak sekali dtg opis.

Esok kami nak bercoti2 mesia ker penang.. yeehaaa bestnya..

Oh tadi saya baru dapat berita gumbira dr hubby.. alhamdulillah di atas rezeki itu.. rezeki anak2 neh.. ehehe tapi saya tak leh share kat sini lagiks...cukup lah itu sajer dulu ekekekeke..

Satu lagiks.. saya dah drive sendiri gi cyber.. bawak livina saya lar ekekke.. best2..

mm minggu depan satu minggu saya gi training kat Oracle Malaysia, kat ampang.. wah sure mencabar minda neh nak drive ker sana huhu.. sib baik isnin tu hubby still coti, dah lah saya tak tahu jalan wakakaka.. so hubby kata saya ikut dia drive dr belakang.. so i followwwww ekekekeke

6 comments:

nestumrasberi said...

huhu bestnya coti2 mesia :)

deli said...

Tahniah Ed. Berjaya gak ko bwk keta sendiri akhirnya. Panjang le langkah kau kali ni.

DYLA said...

kak ed,
hubby dyla amik kat opis akak leh? monday la dia gi amik. heheh.

opis dia ngan opis akak dah dekat. akak emel dyla no fon akak leh?

Ina said...

dear intan,

alhamdulillah, sekrang boleh bawak keta sendiri. pelan2 ok, lama2 nanti sure boleh jadi mat rempit...hehehe

eita_tks said...

Ed..nnt email k.eita total brape nak bank in n bagi no akaun Ed..nie email k.eita eita_tks@yahoo.com

mofaaz said...

selamat datang ke pulau pinang...

Google