I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Monday, October 06, 2008

TQ Laling!!

Hoyyey2!! tahun neh saya berjaya poser penuh..sangat s0ka tau ekekeke... walaupun saya asyik kejer jer kan raya taun neh.. semalam(ahad) pun saya dah start kejer yer u olls.. saya start kejer kul 5PM sampai la pagi tadi (isnin) sampai kul 10pagi.. dah cam org giler dah saya satu malam tak titun.. lepas abis buat cloning kat database saya tu.. saya terus bantai titun sampai kul 3 tghari.

Pas tu bangun mandi, solat & makan. Esok saya dah start gi opis cam biasa.. dah shift pagi cam selalu...Hubby balik JB pagi tadi dlm kul 5 pagi.. alhamdulillah dia selamat sampai sana kul 8 pagi.

Semalam kami jalan2 kat Alamanda.. saya, hubby, pil & danisha sajork.. jihah, haris & maid tak ikut..dorang lepak umah pasal nak tgk kartun. Misi sebenarnya nak pi carefour nak carik gate letak kat dapur.. tak mo bagi danisha kuar masuk main2 kat dapur.. takut gak air atau gulai panas jatuh atas dia pasal dia la neh tangan cepat jer menggapai.. kang kalau biar main2 kat dapur ntah apa2 dia capai kang..

Lepas dah amik gate etc, sementara nak bayar tu ada lak promotion peraduan oreo moment. Beli oreo RM5 dapat isi borang & amik gambo... sapa menang hadiah pertama dapat pi hong kong... so saya & danisha sajor gatai2 posing ekekkee.. mana tau kot2 menang (verangan) ekekeke... dia siap print terus gambo and bagi kat saya.. so lihat lah model oreo mak buyung neh u olls ekeke

Pas tu terus lunch kat chicken rice shop.. lapik perut dulu.. selesai makan, on d way nak balik pi parking...kebetulan lalu sebelah kedai emas.. tetiba hubby & mil saya panggil2 saya & danisha yg dah ke depan.. ada offer maa cincin diamond..awww.. hubby tunjuk then tanya saya.. "cantik.. nak tak?" wah.. sgt2 tergezut.. sapa sangka hubby nak belikan saya cincin diamond.. mas putih lagiks.. suka giler hati saya.. dah org offer kan..tentulah laju jer saya masuk kedai tu cakap kat akak tu nak try ekekeke.. Hubby kata kesian tgk saya.. so dia kata amik la..kebetulan ada offer kan..yeay.. suka2.. tq so much laling.. neh buat makin sayang neh ekekeke...

neh la cincin raya saya ekekek..tantek tak u olls.. neh kira hadiah 7th anniversary la neh ehehekecik sajork.. jadik lah kan :-).. hubby mmg suka buat kejutan2 macam ni.. tq so much sayang.. cincin di jari saya.. ee suka tau... neh firts time dapat cincin mas putih diamond batu satu pulak tu.. ee suka2.. lalalalalalalalaa...

5 comments:

DYLA said...

akak,
sy baru tau yg akak pregnant rupenya.. muka maintain sungguh!!

kak, sy doakan akak dpt menang la pi hong kong tue... ne tau kan rezki anak dlm peyot...:)

tantek cincin tu.. best la dpt hadiah mahal... :)

viruspadu said...

kak

cantik sungguh kakkkkkkkkk

bestnya akak

Ayu said...

heheh nak jugakkk hahahaha :)

ikan said...

tantek nyaaa...
wah..berbunga padma la....

PerantauSepi1306 said...

wahhhh bestnyer.. dapat cincin gitu.. memang bestkan dapat kezutan neh ;D

Google