I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Monday, October 13, 2008

bestnyer titun..

suatu petang.. saya balik awal...kul 3 dah sampai umah.. tgk anak2 masih titun.. cam nursery pulak saya tengok ekekeke... neh baru 3, taun depan camana ek.. sure lagiks meriah & gamat la rumah gue ekekekeke...

7 comments:

PuteriSatu said...

alahai baiknya anak-anak mama...seme tidur serentak ke nih...alahai...senang klu mama nak wat keje kan....baik lak diorang leh tido serentak kan...

edrina said...

neh mesti time dorang letih sesangat la tu kak puteri.. tapi haris tu yg selalunya susah nak tido tghari..

marinahunny said...

sweet nye tgk anak2 kak ed tdo...happy kan jadi seorang ibu..

Ayu said...

Ed, ko jgn tak join Kurik kurik Kendi raya tau.. kat umah Zira di kajang nun 25 Oktober

PerantauSepi1306 said...

so sweet... best sgt tengok bebudak mas adepa tidur kan.. nampak so tenang dan shumel jer..

ikan said...

ed, kalau aku sure join terusss....heheheheh

baguih la depa nie... sehati sejiwa...

mamaranggie said...

comel2nya anak akak..geram mama tgk...sweet je masa tido tu kan?

Google