I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, October 16, 2008

Cuba teka siapa??

U olls.. kenal tak saper neh??
Ini la eisya.. penyanyi lagu nurani dulu tu.. dia pernah berlakon citer syukur 21 kot dengan yassin brothers dulu tu.. ni gambo lama.. taun 2006, masa dorang dtg beraya di umah saya kat puncak alam.. masa tu dia tgh peknen baby ke 3.. baby no.2 meninggal waktu dlm perut. Husband eisya neh bestfriend hubby sejak sekolah rendah lagiks.. dia jugak jadik pengapit kitaorg masa kawin dulu.. eisya ngan husband dia tu bercinta dr sekolah menengah..pas tu putus.. eisya jadiks artis & couple ngan org lain.. may be dah jodoh.. akhirnya kawin jugak ngan boyfriend lama dia ni.. La ni eisya dah pakai tudung.. mmg cantik sangat muka si eisya neh.. lembut & halus kulit dia walaupun tanpa secalit mekap.. pas tu peramah & baik.. cakap pun lemah lembut jer..

Ni gambo dia dedulu kot2 u olls dah lupa.. masa dia jadiks artis

4 comments:

DYLA said...

tak cam la dia dah pakai tudung.

dah ramai rupenya anak dia..

PuteriSatu said...

oh...kenal..kenal..muka dia manja...lagu nurani tu...tahu..tahu...sebab dulu akak pun minat eisya ni...kim salam dia ye ed..hiks...muka dia ada iras syarifah amani sesikit kan...

nasazfrog... said...

haah muka dia sweet kan.. :)

Rahsia Perkahwinan said...

sweet muka dia pakai tudung....

tuh la..
jodoh...
kadang2 kalau dipikirkan balik..
memang pelik...

tapi tuhla kuasa ALLAH..
yang Lebih Maha Mengetahui...

Google