I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, October 30, 2008

December, January, February & March

Wahahhaaha.. saya suka semua bulan2 di atas.. kenapa ek?

December :
1. besday saya lorr ekekekeke.... harus dapat hadiah lagiks kan lalalalala...
2. bonus..bonus... lalalala

January :
- Saya bersalin lorr.. yeay.. pas tu leh kembali slim ekekek..
- Salary Increment.. lalalalala
- Najihah masuk darjah 1 (excited lorr nak tgk anak pakai baju sekolah color biru putih tu..hiks)
- Haris masuk tadika (teruja gak nak tgk camana budak pelat neh gi sekolah hihihihi)

February :
- Bonus dr company lagiks lalalala

March :
- Bonus lagiks.. lalalallaa... best2.. so kalau nak lompat kejer pun harus tunggu lepas bulan 3 lorr.. kalau tak rugi2.. cam tahun lepas saya rugi & melepas ke3 bonus neh pasal saya pi lompat join HP huhuhu... tapi rasanya saya dok ontok2 kat company saya la neh jer u olls...

Laling..bonus company awak bulan baper? hihihihi... leh meneruskan project mengcasa impian kan umah neh ekekeke

2 comments:

PuteriSatu said...

klu mencasa impian..jangan lupa tempek gambar kat blog tau...akak nak tumpang tengok..hiks...

ratna said...

byknyer bonus kakk... untung...

Google