I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Sunday, February 15, 2009

Terima Kasih Sydde!!!

Pagi tadi sedang saya update blog pasal langsir tu kan tetiba sampai van GDex..ada parcel utk saya lorr.. mm memula tu saya heran gak parcel apa lak ni ek..tapi cam agak may be ada present utk baby kot..Masuk umah bawak parcel, haris & shisha dah excited.. masing2 dok kerumun nak tgk hadiah apa..hahaha.. sekali sgt2 tergezut saya tau..sebab ada hadiah utk setiap org.. ada utk najihah, haris, danisha & baby.. oh..sgt2 terharu tau u olls... rupa2nya hadiah dr sydde aka perantausepi.. mekasih sangat2 sydde sebab telah menceriakan hari anak2 aku pagi2 lagiks ekekeke.. sampai la ni siharis tu dok tekun buat coloring kat buku & guna pencil color yg kau kasik tu.. gambo transformers kan harus suka giler mamat tu ekekeke... actually kan sydde, ari tu lagiks dia tunjuk gambo pencil color transformers tu, pas tu aku cakap okes nanti mama beli.. sekali kau dah belikan..macam tau2 jerk kan.. hahaha.. itu lah rezeki namanya.. semoga rezeki kau bertambah2 murah sydde.. mana tau taun neh aiman dapat adik lak.. amiiinnn... surat cinta dr sydde..ekekeke..

Najihah balik dr kafa..haris laju jerk gi kepochi kat kakak dia cakap ada present.ni la jihah punya..beg, pencil color & coloring book princess..tantek kan..mmg kesukaan jihah la ni.. terus bawak gi sekolah petang yer u olls..hmm puas saya suh dia simpan dulu..pakai dulu yg ada..bo layan jerk dia..hmm..

haris yg happy dapat pencil color transformers
danisha pun happy dapat beg tomei strawberry shortcake & puzzle dora :-)

see..semua tgh khusyuk masyuk keseronokan dapat present...sekali lagiks..terima kasih banyak2 sydde kerana menggumbirakan hati anak2 aku ekekeke.. oh ya ni lak hadiah baby..rattle & teether... best2!! sayang kau..muahhhss... insyaallah nanti aku sampai jugak umah kau tu yak..

3 comments:

Kopi Suam said...

murah rezeki sydde...amin...

seronok sakan le budak2 tu ed..

PerantauSepi1306 said...

hehehehe sengih je aku nengok keletah anak2 ko tu ed.. ko ni segan la aku... siap tayang surat chenta lagiks.. ekekekeke.. tapi part yg aiman dapat adik tu AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ;p beso rezeki ko doakan tuk aku tu ed..to zira oso tq...

gee ryder said...

kak canggihnye baju harris tu...mane beli kak?

Google