I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Sunday, February 15, 2009

Langsir ku sudah siap..lalalala


Hahaha poyo sungguh la saya neh.. sebenarnya kan u olls.. langsir saya neh biasa2 jer.. saya yg terlebih excited biasa lah kan... design pun biasa2 sajer.. very the simple gitu.. sebabnyer.. budget ciput sajork u olls ekekeke... nanti biler nak raya ker, ada rezeki lebih ker baru kita buat design yg very the ke ba boom meletops gitu kan ekekeke... so jgn lah gelakkan saya yak.. langsir umah u olls lagiks lawa kot ekekeke.. ah..tak kisah lah janji cantik di mata ku udah hiks.. lalalalala...

so ni la langsir yg very the simple and basic tu yer u olls.. saya amik pakej yg ada offer tu, so tak leh tukar2 design..kalau nak tukar bukan masuk dlm pakej dah lah..kena kira harga lain la pulak kan...Dua2 gambo ni amik tanpa guna flash

day curtain tu pun saya guna yg sedia ada.. yg lama sajork.. ada rezeki lebih baru saya buat yg baru lah..kira ok la tu kan hiks.. saper kata tantek sila angkat tangan langsir baru saya tu yak..ekekeke.. kalau tak cantik diam2 tau ekekekeke hahahahha...
close up sikit...
nota kaki:
Sydde!!! Aku baru dapat parcel dr kau.. suka giler budak2 tu.. jap lagiks aku upload gambo & stori mori yak..mekasih banyak2 sydde.. susah2 ajer kau belikan macam2 utk budak2 tu...terharu beb.. huhuhu...

7 comments:

nestumrasberi said...

Cantiiikkkk. Dah angkat dua tangan dan dua kaki ke atas..

gee ryder said...

bg sy dh mcm langsir raya tu...langsir sy lg buruk..

Anonymous said...

ed...lawa ler 2. sonok bace cite kau..memang your beautiful life...

PerantauSepi1306 said...

wakakakaka ed, tak tahan aku baca ayat 'nota kaki' ko tu.. cam formal gilos laks..

neway leh geng ngan aku la.. langsir bilik aku pun lebey kurang kaler ni jugek... hehehe sempoiii

DYLA said...

cantik la kak, ada tekstur mcm tu... dyla minat.

Ceera said...

lawanye langsirrrrrrrrr..

Amir Syafiqah said...

Ed, ni Macy nyer curtain ke? adi asa p tgk kat Macy, nampak kain sebijik mcm ni. Berapa pakej nya?

Google