I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Monday, February 09, 2009

1 month Check-up


Semalam genap sebulan umur qaireen.. wah dah sebulan kah? Tak lama lagiks habis coti masuk kejer..waaa sangat2 bowink okes.. boleh tak saya nak jadiks suri rumah sepenuh mase hahahhaa.. adus..kalau ingat nak kena naik kejer nanti cam tak mo jerk masa cepat2 berlalu huhuhu.. sgt2 beruntung kan sesapa yg dapat jaga baby sepenuh masa huhuhu...Semalam pagi2 lagiks saya & hubby pegi damansara specialist hospital bawak qaireen.. mau cucuk hepatitis B dos kedua..cucuk utk sebulan. sampai tepat kul 9 pagi tak der sesapa lagiks..doc pun baru sampai hahaha.. walaupun appointment kami sepatutnya kul 10 tapi since tak dok org kan so kami dapat masuk dulu.. doc check2 semua.. dengar degup jantung dia.. belek sana..belek sini.. pas tu kasik cucuk sama dia.. doc kata injection neh tak demam.. alhamdulillah qaireen tak demam. Semalam timbang berat qaireen dah 4.3kg.. ari tu masa last kuar dr jaundice berat dia turun jadiks 2.8 kan.. so semalam dah naik sikit. Alhamdulillah.Sedang saya update neh kan..tetiba.. saya dapat panggilan interview kat dua tempat...yippie yeay...interview baru yak bukan offer kejer lagik tau..hahaha.. jgn terlebih suka dong keh keh.. keh... doakan saya yer u olls!!

4 comments:

PerantauSepi1306 said...

alhamdulillah.... sihat dah baby qaireen yek.. geramnye nengok dia ;D

gud luck with th einterviews yaa.. mau lari pulak kaaa...

DYLA said...

kak,
tembam dah baby qaireen ni. smua anak akak mmg rambut lebat mcm gitu ker? cantik tul

Jazimin said...

lebatnya rambut qaireen...

Mrs.FHM said...

kak ed..qaireen tembam..dahla rmbut lebat...geget kang....opsss

takleh bayangkan camana kalau ina keje kena tinggal baby...nasib ina suriumah...heheheh

Google