I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, December 31, 2008

Laptop utk Najihah - Classmate PC


Dengan duit bonus jugak saya hadiahkan najihah laptop kecit, comei molek neh utk dia.. asyik dok pakai laptop dell babah dia jer kan.. saya nak ajar jihah guna word, excel, power point & mungkin basic programming? ekekeke..

Tapi since najihah dah masuk darjah satu, saya & hubby akan benarkan dia gunakan laptop neh weekend sahaja..

Classmate PC neh low cost laptop untuk kiddies.. harga dia cuma RM950 sajork. Made by intel and only 450 pieces kat Malaysia. Ada parent-care surfing for kids.

Kalau nak baca pasal review dia leh click sini --> http://reviews.cnet.com/laptops/intel-classmate-pc/4505-3121_7-32727076.html

Nih saya paste sikit jerk review dia:
"The Classmate PC looks more like a toy than a laptop computer, with a thick, plastic chassis with rounded corners that's clearly designed to keep important parts far from the outer edges of the machine. The keyboard is water-resistant, and the entire body felt solid and unyielding. Even the back of the lid, which is covered with a thin, flimsy piece of plastic on many laptops, felt rugged. The system has a removable snap-on cover, made of thick leather, which doubles as a handle. Our cover was a pinkish orange, but we've seen them in blue and white as well."

7 comments:

DYLA said...

mahal jugak tu kak, sama mcm kiter punyer ke dalam dia?

atehlaila said...

Good investment...semoga jihah lebih hebat dr mama & babah...

gee ryder said...

menariknye...tp xmhl ke utk budak?
tp kalo mmg worth it ok laa..
bgs supaya dia celik IT

wholesale jewelry said...

i think the archive you wirte is very good, but i think it will be better if you can say more..hehe,love your blog,,,

PerantauSepi1306 said...

uihhh ed.. melampau tau nak ajaq programming la ni... ekekeke bahsa apa java, c++ ;D

我爱麻将网 said...

Occasionally, you see the written content, very good, I like!
Personalized signatures:金游棋牌,唐人游,游戏茶苑,本地棋牌游戏中心,南通棋牌游戏中心,常州棋牌游戏中心

姜堰23张 said...

Good article, good things, good feelings, good BLOG!

Google