I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, December 11, 2008

wonder pets - apa yg penting? Kerjasama..


Telefon..telefon berbunyi
Telefon..telefon kami dtg

Ada haiwan dlm bahaya
Ada haiwan dlm bahaya disana

wonder pets wonder pets kami datang
membantu kawan yg kesusahan
kami tak besar & kami tak kuat
biler bekerjasama semua jadi mudah!

we're wonder pets yeah..

Apa yg penting? kerjasama..
Apa yg penting? kerjasama..

wonder pets wonder pets kami datang
membantu kawan yg kesusahan
kami tak besar & kami tak kuat
biler bekerjasama semua jadi mudah!

we're wonder pets yeah..


Err korang layan tak citer neh? hiks.. saya kalau dok kat umah ni layan la jugak hahaha.. ye aa dah anak2 dok sibuk layan..saya pun join sekaki aa.. suker tgk citer neh tau esp lagu dia yg cute neh.. ada sekali tu kat area opis saya.. ada la bebudak unisys lelaki dok hisap rokok kat bawah.. boleh sambil2 tu dorang dok pakat nyanyi lagu ni ramai2.. hahaha lawak.. dorang pun layan citer ni gak ker ek? keh keh keh

8 comments:

marinahunny said...

hahhaa...suka lah citer tu..suami saya minat giler citer dia..sanggup tunggu kul 2.30 semata2 nak tgk..apa2 pun citer tu cute sgt kan...hiks..

NuRuL said...

huhue takler kak ed...nurul keje kat wangsa melawati...tunang nurul yg keje kat encoral nun..xsureler akak kenal dia tak...hehe

kak...huhu muke akak ada iras cam ustazah mashitah...CUN hikhik

rynn2506 said...

x penah tgok pon..tp rasa cam nak g tgok je...beshnye org ade anak ni
leh lyn ape yg anak dia dok lyn...

gee ryder said...

xpnh tgk la kak..channel pe tu?

ghimau said...

akak layan ke citer ni? ni citer favourite sy ni.. best ooo :)

ratna said...

haa..ha..ha.. saya tak pernah tgk citer ni tp izzah tau cam ner nak nyanyi..

apa yg penting..kerjasama..

PerantauSepi1306 said...

hehehehe... pernah tgk sekali... cute je... tu la bebudak suka tu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

xpernah tgk pon citer ni.. blur???

Google