I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Friday, December 19, 2008

sukanya hati tak terkira..lalalalala

Semalam kat uptown ni, kat area opis saya ada loreal sales (brg2 loreal & mabelline) tau u olls.. satu hari jer dia buat.. saya pun tak tau ader sebab saya kan shift petang..so biler saya sampai ramai lah opis mate saya yg dah pi borong macam2..memula tu saya cam tak kisah lah nak pi tapi biler petang tu..seperti biasa, saya jalan2 carik makan...jalan sorang2...entah camana kan kaki saya ni terpegi pulak kat tempat sales tu eheks.. mmg murah2 u olls.. so sempat lah saya belasah 2-way face cake 2 (satu RM10), lipstick mabelline 2 (satu RM10), eye shadow 2 (satu RM10), mascara 1 (satu RM12, kalau beli dua dapat RM18).. mmg murah giler2.. tu yg den tak tahan tu hiks..

so ni lah brg2 yg saya sempat belasah..2-way face cake tu satu saya dah bagi kat mak mentua saya satu..so tinggal satu utk saya.saya habis shift kul 11 malam.. tunggu hubby sampai dr JB.. hubby bertolak dr JB kul 10 malam sebab company dia ader annual dinner..yg buat saya tak sabar tunggu biler hubby cakap dia menang lucky draw set perfume vavava.. sgt best & sgt tak sabar wei.. hiks... hubby slow drive dr JB..sampai umah dlm kul 3 pagi.. so ni lah dier hadiah lucky draw tu.. set parfume hugo boss utk lelaki & pompuan..i loike.. sgt wangi & best lalalalallaa

yg colour gold tu saya punya lah, hubby nyer color silver tu. saya punya tu ada parfume, lotion & shower gel.. hubby lak cuma dapat 2 benda sajork.. parfume & shower gel.
Ni saya update sementara nak tunggu semua org siap2..kami nak keluar ni, nak pi beli brg2 keperluan najihah masuk darjah satu, hari tu dah beli tapi baru sepasang jerk.. ni nak pi beli lagiks 2 pasang pakaian seragam, kasut, beg sekolah etc..

saya dah start cuti ni, company saya ader global shutdown.. esok saya nak bertolak ker JB dah.. lalalalala... baby dlm perut jgn kuar dulu yer.. mama nak pi jenjalan dulu neh hiks..

10 comments:

gee ryder said...

wow bestnye kak dpt parfume...
adoi apsal sy xtau ada sale tu..

DYLA said...

uisshhh bestnya dpt perfume free mcm tu.. siap set plak tu.. mmg tul tul bertuah la.

atehlaila said...

Ala ed..petang2 pun ada lagi ke? Malas nak gi thari tu..sebab sure ramai orang...jelesnya...

masviona said...

syoknye dpt perfume free..:)wangi tak?

rynn2506 said...

wah.....shopping sakan...kite pon nak gakk...bile dia nak dtg kat tmpt kite lak ni...nak borong gak!!!huhuhuu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nk satu

edrina said...

gee - akak pun tak tau.. dtg2 opis tgk apasal semua org bawak plastik yg same jerk.. pas tu baru la tau..ehehehe

dyla - tu la dyla, best kan.. saper nak kasik free gitu kan.

k.laila - ed, pun tak sangka petang pun masih ader, maser ed jenjalan nak pi babyjaya sekali terpandang banner dia cakap sampai kul 7.30pm, so dah alang2 arah situ terjah lah jap ekekeke

masviona - best, wangi sangat tau :-)

rynn - kat sini loreal selalu buat sale rynn sebab opis dia satu building ngan opis akak jerk.. kat uptown 2 ni aaa

siti - nak satu, nak yg mana tu? ehehehe

nike dunk said...

can you email me: mcbratz-girl@hotmail.co.uk, i have some question wanna ask you.thanks

我爱棋牌本地棋牌游戏中心 said...

Can not think of a different culture, for some things, will also share the same view!

我爱斗地主 said...

See you in these things, I think, I started feeling good!
Personalized Signature:贵州信息港休闲游戏中心,我爱掼蛋网,重庆游戏中心,金游世界视频棋牌游戏中心,南通棋牌游戏中心,贵港热线休闲游戏中心,淮安棋牌游戏中心

Google