I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Monday, December 29, 2008

Hari ni saya happy lalalalala

Hari ni saya sgt happy neh u ols.. sebab apa tau? jeng..jeng..jeng.. hari ni set sofa, set meja makan etc saya sampai lorr... hiks sgt2 tak sabar lalalala... projek mengcasa impian umah phase 2 - living hall semakin menjadi kenyataan hiks.. balik dr JB ari tu, kitaorg gi bayar duit balance perabot, sempat lagiks tu belasah rak kasut, rak tv , cermin utk lekat kat dinding kat area meja makan..hiks.. lalallaa.. sgt2 tak sabar neh.. pas tu gi macy kat ikano, tempah langsir baru.. bayar deposit 1K.. tapi siap after raya cina pasal order utk raya cina dah tutup huhuhu.. ish ni yg tak sabar neh.. pas tu belasah pulak 2 jibik karpet baru ada sales kat macy neh.. saya dapat betul2 murah harga carpet neh, RM610 utk 2 bijik carpet.. cantik laks tu.. semalam laks hubby dah order air-cond baru utk letak kat living hall kat bawah, 1.5 panasonic envio.. so satu sajork yg belum lengkap kat bawah neh.. lampu belum tukar pada lampu yg santek2.. tak per.. lampu tunggu next month lorr..

Alhamdulillah semua neh duit bonus saya, nampak la jugak hasil kan dr duit tu, kalau tak beli tak gerak..kalu simpan duit tu lelama habis jugak hiks.. so moh kiter cantikkan umah..hiks..lalalalala.. nanti dah sampai semua saya amik gambo yerk hiks...

Kejap lagiks saya nak pi check-up, saya nak pi tukar panel doktor. Saya selalunya gi check-up kat razif & norana klang kan, tapi neh saya nak pi kat Damansara Specialist hospital sebab company hubby cover lorr.. kalau saya gi razif, kena bayar sendiri kan.. jadiks alang2 company hubby cover bersalin neh better kiter belasah kan hiks.. lalalalala

11 comments:

Ayu said...

bestnyaaaa Ed...
nanti tunjuk gambo eh..

Salam Maal Hijrah

gee ryder said...

wah mesti cntik gile nti umh akak ni...
bestnye dpt brslin free

DYLA said...

kak, mesti lawa giler ni smua baru nih. tak sbr plak nak nengok

masviona said...

semangat nak masuk umah baru nih mmg lain macam sket...say pun pernag rasa camni..syok n berkobar2 kan

rynn2506 said...
This comment has been removed by the author.
rynn2506 said...

heheh..kak edrina..beshnye dpt fully support masa bsalin n tcapai jua impaim nak meng'casa impian'kan umah...hehehe
rezeki baby dlm peyut namanya tu...heheheh..
tahniah²...jgn lupe upload pic perabot and so on tu nnt ekk..x sbr nak tgok~~~

runescape money said...

can you email me: mcbratz-girl@hotmail.co.uk, i have some question wanna ask you.thanks

南通棋牌游戏中心 said...

For the same things, the different experiences of people always give a different experience, very good article!
Personalized signatures:Personalized signatures:面对面视频斗地主,面对面视频游戏下载,淮安掼蛋,常州三打一,常州麻将

广西休闲游戏中心 said...

Good article, good things, good feelings, good BLOG!

泰兴麻将棋牌游戏中心 said...

See you in these things, I think, I started feeling good!
Personalized Signature:贵州信息港休闲游戏中心,我爱掼蛋网,重庆游戏中心,金游世界视频棋牌游戏中心,南通棋牌游戏中心,贵港热线休闲游戏中心,淮安棋牌游戏中心

淮安棋牌游戏中心 said...

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG

Google