I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, December 18, 2008

Haris yg creative

Lantak lah kan org nak cakap saya poyo ker apa kan.. tapi mmg haris neh sgt kreatif tau u olls.. bagi lah lego kat dia.. senyap & tekun dia dok kerjakan benda alah tu.. macam2 yg dia boleh buat.. kadang2 bentuk2 yg dia buat tu buat saya kagum pasal saya rasa, saya pun tak terfikir atau reti nak buat tau hahahaha.. haris ni mmg ader photographic memory.. jigsaw puzzle yg baru beli tu kan.. dia tenung kejap jerk pas tu dia leh buat ngan selamber jer.. cam kiter yg org dewasa ni pun kan akan start buat yg tepi2 dulu kan.. haris tak.. apa yg dipegang terus dia letak walaupun bentuk tu kat tengah2..mmg betul2 photographic memory.. hari ahad lepas, saya sempat amik gambo robot yg haris buat.. cuber u olls tgk.. sgt kreatif kan bagi sorang budak yg baru berumur 4 tahun.

engineer at work - do not disturb kay!!Tadaa.. dah siap...sangat berpaksi simetri okes model robot neh.. sama jer belah kanan & kiri kanrobot yg telah bertukar menjadi jetPandangan dr atas

4 comments:

gee ryder said...

absolutely kreatif!
sy bru nk intoduce megablok kt aqeel...
mmg leh jd engineer yg hensem hehe..mmg hensem bsr sok haris ni, masa kecik ni pn dh nmpk...

ratna said...

gud..gud.. bagus.. kecik2 dah kreatif.

atehlaila said...

wau..impress sesangat..Aku nak amke sure muadz pun camtu nanti.Kakak2 dia cuma kreative menconteng muka jer

syamariz said...

wahh ye la..memang he's a genius at 4 years of age, symetrical jer hasil keje dia, fuhhh siap la ed, bakal engineer hensem tuuu..

Google