I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, December 24, 2008

JB - Day 2

Selasa - 23 Dec

Hari ni bawak anak gi main swimming pool lagiks.. tapi gi awal sikit tengahari pasal semalam gi petang gigil2 dorang mandi.. ingatkan gi tengahari ok la kan... tapi sebab angin kuat sangat dorang still gigil2 kesejukan hahahhaa.. biler naik atas minum susu semua tido kecuali najihah.. dok layan tv jer dia..

oh sebelum pegi main pool tu, sempat gak anak2 dara neh berkaraoke.. alah bukan karaoke pun.. aksi pegang mikrofon jer tu hahahha.. lagu pulak twinkle2 little star etc.. layan lah.. kater boring kena kurung kan hiks.. oh tak sabar nak tunggu esok, hubby dah cuti..leh la jalan2...cuti2 mesia yeehaa...malam lak memula hubby nak bawak gi makan kat tempat mee rebus yg best... sekali tutup daa.. so kitaorg gi makan nasik kat restoran remaja (cam tak sesuai jerk nama restoran ni kan hiks), order ikan siakap 3 rasa, sayur kailan ikan masin, sup sayur + telur (feveret jihah ni) & telur dadar, order sotong tapi habis pulak..so cancel.. ok la makan dia..biasa2 ajer.. saya lak sejak 2 menjak ni air mesti order abc..apasal entah tak teringin nak order air lain..mesti mintak abc jugak eheks.. hubby lak minum air strawberry, haris cam biasa ngan minuman kegemaran dia lah soya, jihah lak teh o ais..Balik dr makan2 tetiba perut saya sakit.. sakit contraction tu... selang 10 minit rasa sakit.. saya dah cuak jugak takut berterusan sampai pagi, mau kena pi spital ni.. terus saya baring.. hubby lagiks la cuak keh keh keh.. sib baik biler dah titun sakit tu hilang.. oh baby..sabar2.. jgn kuar dulu kay.. tunggu kiter balik kl dulu hiks..

6 comments:

gee ryder said...

kak, kalo sy tkt dh tu kalo skt² hehe...
bestnye jejln cmtu

ratna said...

hmmmmm..sungguh merdu suara anak2 dara akak neh.. hik hik..dengar sampai ke KL ni haaa..

deOughtred said...

alaaaaaaa rindunya aku tengok rumah sewa aku ni..... hahahahah

nike dunk said...

i agree your idea ! very nice blog

靖江青儿游戏 said...

I think I need to think in order to fully understand the contents of your description!
Personalized signatures:我爱棋牌

云南信息港游戏 said...

Good article, good things, good feelings, good BLOG!

Google