I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, December 10, 2008

cuti...

Hari ni saya cuti.. sebenarnya kan u olls.. saya leh terlupa tau hari ni selangor cuti ahaks..sib baik semalam colleague saya bagitau.. kalau tak mau saya pi opis hari ni hahahah.. sengal tul la..

Oh walaupun cuti saya ader kejer yg nak disiapkan.. saya kena sambung upgrade JRE/JDK kat salah satu system saya.. boss saya dah risau takut saya terberanak awal.. so saya kena plan schedule JRE upgrade saya neh kat environment2 lain.. semalam dan hari ni saya buat kat test environment dulu nak estimate downtime maser kat production nanti.. saya dah buat cecantik segala documentation on steps, error & solution.. pas tu leh pass pada dba on standby buat maser cuti krismas kot kat production nanti.. oh company saya ader global shutdown hampir 2 minggu yer u olls.. bermula 22 Dec neh... kami semua dipaksa bercuti.. nak cut cost katernya... hiks.. lalalala

So ari ni saya kejer dr umah sajor la.. tapi kan dr pagi tadi perut saya ni sakit jerk tau.. sakit contraction gitu.. oh janganlah saya terberanak dulu.. banyak lagiks neh lum settle.. huhuhu...

5 comments:

marinahunny said...

alahai kak...settle keja cpt2..nanti dh bersalin rilek je...

rynn2506 said...

alamak...kite dapat bygkan betapa sakitnye kalo dah spai sakit contraction tu kan...aduh..x ttanggung den..alahai..teringat lak masa nak beranak aritu...

gee ryder said...

kak, abaikn je keje2 tu...cuti je..dh nk bersalin tu heheh..

Hidayah said...

salam kenalan..smg slamat deliver nnt..k..

DYLA said...

kak,
kalau dyla tok koser dah gi keje tau. sah la akak ni mmg sorang yg suka bekerja tau.

Google