I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Saturday, December 06, 2008

Najihah's Graduation Ceremony


Semalam kami gi nengok jihah amik scroll..ececeh..cam kat U pulakkan.. amik scroll hahaha belasah jer la. walaupun perjalanan najihah masih panjang lagiks.. ye la baru tadika kan..tapi sebagai ibu tetap bermacam2 perasaan bermain dlm fikiran saya.. rasa sayu pun ada gak.. tak sangka anak yg dikandung 6 tahun yg lampau dah nak besar panjang rupanya.. tahun depan dah nak masuk darjah satu.. lebih terharu jugak biler dalam ramai2 tu najihah terpilih utk dapat award smart writer. memang najihah ni berbakat dlm penulisan.. tak kira lah malay ker english..dua2 dia cekap.. memula saya ingat dia dapat math star sebab selalunya bile assessment dia masa parents teachers meeting..teacher dia dok puji dia cekap maths.. selalunya dia paling siap cepat & betul semua pulak tu.. apa2 pun saya & hubby harap najihah akan sentiasa berjaya sampai biler2..dunia & akhirat.. sesuai ngan namer yg kami beri..najihah - 'yg berjaya'

Majlis graduation neh adalah utk semua pelajar2 smartreader kids seleuruh selangor rasanya.. ni first time dia buat marathon graduation & kat tempat grand macam ni....Semalam hubby ada event kat Tangkak.. so memula pil saya yg hantar saya & haris ke palace of golden horses tu.. hubby lak berdesup dr tangkak terus dtg sana.. elok2 jer hubby sampai on time..so dapatlah hubby nengok jihah amik scroll sekali :-). Oh hubby cuti sampai 9 Dec ..yeay.. pasal 9 Dec neh besday saya lorr.. hiks..

Najihah tgh terima award star writer
antara pemenang2 awardBabah tgh amik video
Dah selesai.. kiter posing2 pulok..ekekeke

2 comments:

Mak Su Ina said...

Hihi, Happy graduation najihah!~ Maksu ucapkan, walaupon maksu pon baru jer grad bebaru neh.. kuang-kuang-kuang... Moga anak buah maksu neh, bijak mcm baba & mama dia =).. tak lama lagi.. najihah pulak tolong k.ed.. update blog kuikuikui =)

Ayu said...

tomeinyaaa Jihah :)
mak Jihah pasai pa gambaq sket sajork hahahaha

Google